Fatih Terim'den şampiyonluk planı!

Şampiyonluk yarışında varlık gösteren Galatasaray'da yeni bir gelişme yaşandı. Ankaragücü maçında aldıkları yenilginin ardından bu akşam oynayacakları Sivasspor maçını bekleyen Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, oyuncularıyla toplantı düzenledi.

Süper Lig'de şampiyonluk için yarışan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maç öncesi bir toplantı düzenledi.

Milliyet'in haberine göre; Geçtiğimiz hafta alınan Ankaragücü mağlubiyeti sonrası takımı tekrar toparlamak isteyen Terim, oyuncularına yenilgiyi unutup yeni oynanacak maçlara bakmalarını istedi. "Kalan bütün maçları kazanıp şampiyon olacağız" sözlerini kullanarak takımına maç öncesi motivasyon verdi.

FATİH TERİM'İN MAÇ ÖNCESİ SÖZLERİ

“Ankaragücü maçı geride kaldı. Unutmamız lazım. Şimdi önümüzde her karşılaşmanın final gibi görülmesi gereken bir döneme giriyoruz. İyi bir takımız ve sizler de iyi oyuncularsınız. Kalan bütün maçları kazanıp şampiyon olacağız.”

Oyuncularını hakemler konusunda da uyaran Terim, kart konusunda hassas davranılmasını ve gereksiz kart görülmemesini söyledi.

Tecrübeli hoca, Sivas’a karşı ilk golü bulmalarının önemini de oyuncularına anlattı. Sarı-kırmızılı teknik adam, rakiplerinin de bu karşılaşmayı, “kendilerini gösterme maçı” olarak gördüğüne vurgu yaparak, boş alan bırakmamaları gerektiğine vurgu yaptı.

Fatih Terim'den şampiyonluk planı! ile ilgili etiketler Süper Lig Fatih Terim Galatasaray Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.