Fatih Terim'den "sandıkta görüşürüz Mustafa Cengiz" mesajı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in futbolcuları hedef alan sözlerine sinirlenen Fatih Terim, "Galatasaray'ın sahada formasını ıslatan futbolculara kimse dokunamaz. İnanıyorum ki, aynı zamanda Galatasaraylılar da buna müsade etmez" diyerek Cengiz'e "sandıkta görüşürüz mesajı verdi.

Süper Lig'in 35. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray, Beşiktaş'ın 2 puan kaybettiği haftada kötü gidişata son verdi ve zirveyle puan farkını 6'ya indirdi. Yeniden şampiyonluk yarışına dahil olan Sarı-Kırmızılılar, kalan 7 maçını da kazanıp mutlu sona ulaşmak istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gündeminde de şampiyonluk hesapları vardı. Tecrübeli çalıştırıcı maçın basın toplantısında "Biz G.Saray’ız. Bakın şampiyonluklarımıza. Bazı şampiyonluklarımız geriden gelerek, vazgeçmeyerek ve karakter koyarak olmuştur. Galatasaraylı futbolcular geriden gelerek, pes etmeyerek, iddialarından ve vazgeçmeyerek  şampiyonluklar kazanmıştır. Bugün de vazgeçemeyeceğiz. Şu ana kadar ki olan bölüm bize yakışan bir bölüm değil. Benim belki de Galatasaray’daki antrenörlük dönemlerimde pek aldığım bir netice de değil. Bir hata varsa oyuncularımın değil benimdir. Ben seçiyorum, ben oynatıyorum, benim yanlışımdır. Daha 7 maçımız var. 7 maçta her şey olabilir. Sonuçta mesele bizim vazgeçmememiz. Biz vazgeçmiyoruz" diye konuştu.

Başkan Mustafa Cengiz'le aralarındaki sorun ayyuka çıkan Terim, maç öncesi flaş açıklamalar yapmıştı. Cengiz'in futbolcular için "iplemiyorlar" ifadeleri kullanması, yönetim katında da tepkilere neden olmuştu. Terim, "Galatasaray'a da Galatasaray'ın değerlerine de ve sahada formasını ıslatan futbolculara kimse dokunamaz. Kolay kolay da dokunamaz. İnanıyorum ki, aynı zamanda Galatasaraylılar da buna müsade etmez" diyerek başkana rest çekti.

Maç sonra bu sözleri hatırlatılan ve eklemek istediği bir şey olup olmadığı sorulan Terim, "50 yıla yakındır kulübüme hizmet etmişim. Ve de bazen oyunculara bay geçtiğimizde üç gün izin verdiğimizde hiçbir yere gitmeyerek ilk cezayı kendime veriyorum. Böyle baktığımızda bazen ben de yumruklarımı sıkıyorum, bazen ben de yutkunuyorum ama Galatasaraylılara verdiğim söz aklıma geliyor. Kendimi üzüyorum ama unutulmamalıdır ki ben de insanım, kırılabilirim ve üzülebilirim de" demekle yetindi.

Fatih Terim'den "sandıkta görüşürüz Mustafa Cengiz" mesajı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Göztepe Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.