Fatih Terim'den Mitroglou kararı!

Galatasaray'da Kostas Mitroglou bekleneni veremedi. Kamp sonunda Mitroglou ile masaya oturulacak.

Galatasaray'da Kostas Mitroglou için karar çıktı. Sarı kırmızılıların Benfica Kulübünden 1.5 yıllığına kiraladığı Yunan golcü Avusturya kampında da sınıfta kaldı.

Mitroglou'nun Avusturya kampında sergilediği oyun, antrenman performanslarını tecrübeli hoca beğenmedi.

Terim'in, Mitroglou'nun ön alanda istediği baskı ve presi yapamaması, son vuruşlarda ise yeterli durumda görmediği ifade edildi.

MİTROGLOU İLE MASAYA OTURULACAK

Teknik Direktör Fatih Terim ofansa son vuruşları iyi, hareketli, adam eksiltme özelliği olan tipte 2 santrafor takviyesi talep edecek. Mitroglou ile Galatasaray kulübü Avusturya kampının ardından masaya oturacak.

Yunanlı golcüye bu performansı ile görev almasının zor olduğu aktarılıp kulüp bulması istenecek. Mitroglou'na Olympiakos talip olmuş ancak 1 milyon euroluk teklif nedeniyle sıcak bakmamıştı.

Fatih Terim'den Mitroglou kararı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.