Fatih Terim'den Lazio maçı öncesi kötü haber... Tecrübeli teknik direktör Hastaneye kaldırıldı!

Galatasaray'ın 68 yaşındaki teknik direktörü Fatih Terim, bel fıtığı nedeniyle tedavi altına alındı. 9 Aralık Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde İtalyan ekibi Lazio ile Roma'da liderlik maçına çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar'da Terim antrenman sonrası rahatsızlandı. Bel fıtığı nedeniyle ağrı yaşayan tecrübeli çalıştırıcı hastanede tedavi altına alındı.

Galatasaray'da Lazio sınavı öncesi Fatih Terim gelişmesi. 68 yaşındaki teknik adam, Florya'da belinde ağrı hissedince kulüp doktorlarının önerisiyle hastaneye kaldırıldı. 

Bel fıtığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınan Terim'in durumu Sarı-Kırmızılı taraftarları ve futbol kamuoyunu meraklandırdı. Tecrübeli çalıştırıcının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Süper Lig'de PFDK'dan 5 maç ceza alan ve maçlarda takımının başında sahada olamayan Fatih Terim'in kritik Lazio sınavında kafilede yer alıp almayacağı merak konusu...

SON ÜÇ GÜNDÜR SORUN YAŞIYORDU

Galatasaray'dan Fatih Terim'in sağlık durumuna ilişkin resmi açıklama ise şöyle:

"Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, son üç gündür mide bağırsak sistemi ile ilgili yaşadığı sorun nedeniyle dün akşamüstü hastaneye sevk edildi.

Sponsor hastanelerimizden Liv Hospital’ın Vadi İstanbul şubesinde son 24 saat içinde çeşitli kontroller ve testler uygulanan teknik direktörümüz, bugün doktorlardan aldığı iki saatlik özel izinle takımın başında antrenmana çıktı.

Antrenmanın ardından tekrar hastanede müşahede altına alınan ve durumu hassasiyetle takip edilen Fatih Terim hakkında verilecek tıbbi karar, sağlık durumunda yaşanacak ilerlemeye bağlı olarak netlik kazanacak.

Sağlık durumu gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylaşılacak olan teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim’e geçmiş olsun diyor, kendisinin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde görevinin başında olmasını diliyoruz."

EVİNE GEÇTİ

Terim’in evine geçtiği ve yarın sabah durumu hakkında gerekli istişareler yapıldıktan sonra karar verileceği belirtildi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için yarın Roma'ya gidecek.

Fatih Terim'den Lazio maçı öncesi kötü haber... Tecrübeli teknik direktör Hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Lazio UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.