Fatih Terim'den Galatasaray'a veda! Görevini sonlandırdı...

Galarasaray'da veda zamanı! Başkanlık seçimi ile birlikte yönetimin değişmesi durumundan dolayı Fatih Terim, seçim öncesi görevine veda etti. Tecrübeli teknik direktör, göreve gelecek olan yönetimin hoca konusunda şeffaf ve sağlıklı karar alması adına Florya’daki mesaisine son verdi.

Galatasaray'da Fatih Terim vedası! Tecrübeli teknik direktör, sarı-kırmızılı ekipteki görevini noktaladı.

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Galatasaray'da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Hürriyet'in haberine göre; Sözleşmesi 31 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek olan Fatih Terim, sarı kırmızılı kulüpte gerçekleşmesi beklenen seçimli genel kurul nedeniyle Galatasaray’daki görevine ‘etik’ gereği veda etti. Sarı-kırmızılı teknik adam daha önceki dönemlerde olduğu gibi göreve gelecek olan yönetimin hoca konusunda şeffaf ve sağlıklı karar alması adına Florya’daki mesaisini noktaladı.

FATİH TERİM'İN AKIBETİNİ YENİ BAŞKAN BELİRLEYECEK

Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından konuşan Fatih Terim”Benim sözleşmem bu ay itibarıyla sona eriyor. Her seçim döneminden önce olduğu gibi üzerime düşeni ve bana yakışanı yapacağım yine. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullanmıştı. Tecrübeli Teknik direktör, yeni başkanın kararını bekliyor. Haziran ayında gerçekleşmesi beklenen seçimli genel kurulu kazanan Galatasaray başkanı belirleyecek.

Fatih Terim'den Galatasaray'a veda! Görevini sonlandırdı... ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.