Fatih Terim'den futbolcularına şampiyonluğun şifresi!

Şampiyonluk maçı öncesi Fatih Terim, oyuncularıyla son taktik toplantısını yaptı... “Biz finallerin takımıyız. Sakin ve sabırlı olup kendi oyunumuzu oynayacağız. Sakın strese girmeyin, kazanacağız” diyen İmparator, Beşiktaş derbisindeki stratejiyi uygulayacak. Galatasaray maça dengeli başlayıp, taraftarıyla Başakşehir’i baskı altına alacak.

Türkiye Kupası’nı aldıktan sonra tamamen Başakşehir maçına kilitlenen Sarı-Kırmızılılar, 3 gün boyunca antrenmanlarda tekniktaktik her şeyi çalıştı ve son idmanda teknik direktör Fatih Terim motivasyon konuşmasını yaptı...

Türk Telekom Stadı’nda 2-0 kazandıkları Beşiktaş derbisini hatırlatan İmparator, o karşılaşmadaki anlayışla takımını sahaya sürmeyi planlıyor; oyuncularının kesinlikle maça sakin başlamasını istiyor. Terim, “Biz finallerin takımıyız. Bir kupayı aldık, şimdi diğeri kaldı. Sakin ve sabırlı olup kendi oyunumuzu oynayacağız. Sakın strese girmeyin, kazanacağız” sözleriyle konsantrasyonu en üst seviyeye çıkartırken, en çok da Galatasaray taraftarına güveniyor.

ORTA ALANDA PRES...

Tribünlerin etkisiyle Başakşehir’in baskı altına gireceğini düşünen Fatih hoca, sürekli topun kendi takımında kalmasını istiyor. Beşiktaş derbisinde olduğu gibi orta alanda pres uygulamayı düşünen Terim, özellikle ikinci yarının yıldızları Feghouli-Belhanda- Onyekuru üçlüsünden kilidi açmalarını bekliyor.

Fatih Terim'den futbolcularına şampiyonluğun şifresi! ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.