Fatih Terim: Onu Galatasaray'a istedim ama olmadı!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, eski futbolcusu Rui Costa'nın doğum gününü kutladı. Terim, Costa'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Fatih Terim, 50. yaş gününü kutlayan ve Portekiz Ligi ekibi Benfica'nın başkanlığını yürüten Rui Costa ile olan ilişkisini Portekiz basınından Record'a anlattı. Terim, Rui Costa'dan övgüyle söz etti.

Terim, Rui Costa'yi Galatasaray'a getirmek için çabaladığını söylerken, "Fiorentina'ya imza atmadan önce bile, adı her zaman İtalya ve Avrupa'nın en büyük kulüpleriyle anıldı. 2001/02 sezonunun başında Milan'a geçtiğimde onu da almak istedim. Daha sonra Galatasaray için de istedim ama olmadı. Fırsatım olsa ona Türk Milli Takımı formasını bile giydirirdim" dedi.

Modern futbolda Rui Costa gibi örnekleri vermenin kolay olmadığını söyleyen Terim, "Gerçek 10 numaralar kalmadı. Rui Costa da Zinedine Zidane, Totti, Del Piero, Roberto Baggio gibi güçlü rakipleri olmasına rağmen, birkaç yıl boyunca en iyi 10 numara olarak kabul edildi" ifadelerini kullandı.spo

Fatih Terim: Onu Galatasaray'a istedim ama olmadı! ile ilgili etiketler Fatih Terim Portekiz Benfica Galatasasaray Rui Costa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.