Fatih Terim'den başkanlık sinyali: Bekleyelim, görelim!

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve sarı-kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra herhangi bir takımı çalıştırmayan teknik direktör Fatih Terim, GQ Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezona Galatasaray ile başlayan ancak önceki başkan Burak Elmas ile yaşanan anlaşmazlık sonucunda görevinden ayrılan Fatih Terim, açıklamalarıyla suskunluğunu bozdu.

Sarı-kırmızılı takım sonrasında birçok kulüple adı anılsa da herhangi bir ekibe imza atmayan tecrübeli teknik direktör, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in açıklamaları sosyal medyada başkanlık sinyali olarak algılandı.

İşte Terim'in GQ röportajından öne çıkanlar...

"Büyük bir Lionel Messi hayranıyım. Benim için bir de Messi, iki de Messi, üç de Messi..."

Kendisini defalarca izledim, hala da hiçbir maçını kaçırmamaya özen gösteriyorum. Hatta şu sıralar daha fazla; çünkü artık son yıllarında. Messi'nin 2014 yılında finalde kaçırdığı kupayı kazanmasını ve kendi ifadesiyle son Dünya Kupası organizasyonunda şampiyon olmasını isterim."

"Yaptığınız espriyi hemen anlayan, sizinle aynı dili konuşan, zamanında sizinle aynı şeye sevinip, üzülen insanlarla aynı masada olmak isterim."

"Gömleğimin renginden, yakasının duruşuna kadar... Tesadüf diye düşünmeyin. Bir de beyaz gömlek giyersem, dikkat etmesi gerekenler olabilir." (Gülerek)

"2011-12 sezonunda Galatasaray’a döndükten sonra, kulübümle birlikte ilk iki senede iki şampiyonluk yaşadım. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde güzel bir serüvenimiz oldu, çeyrek final oynadık. Bazen düşünürüm, belki VAR olsa, o sezon yarı finale de çıkabilirdik. Kim bilir!"

Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih Terim... Sıralamada geleceğimiz yeni hikayenizin ilk cümlesi nedir?

“HERKESİN KENDİ ADINA BİR TAHMİNİ OLABİLİR AMA BEKLEYELİM VE GÖRELİM...”

"Hiç değişmedim ben. Doğduğum andan itibaren beni ben yapan tüm bildiklerimle yaşantımı sürdürdüm. Ama dönüştüm, hem de çok. İnsanlar dönüşmekten hiç korkmamalı, hatta bunun üzerine gitmeli."

"Eskiden 'hayır, o isim şu camianın sembolü' dediğimiz kişilerin hızlı bir şekilde yer değiştirdiği bir futbol dünyasındayız. Artık gündemler çok hızlı değişirken hafızalar daha çabuk siliniyor. Ve bazı ceketler de birtakım insanlara büyük geliyor."

"Ben Galatasaraylılığı en iyilerden öğrendim. O yüzden onların Galatasaray’a bakış açıları, kulübü sahiplenişleri bana örnek oldu. Sanırım onlar gibi hareket etmem de çok normal."

''ZİHNİMİ DE BEDENİMİ DE FUTBOLLA BESLİYORUM VE ONUNLA RAHATLATIYORUM"

"Çok futbol insanından duymuşsunuzdur, 'eve gelince futboldan konuşmam, kendi maçlarım dışında hiç maç izlemem, futbolu düşünmem ve zihnimi rahatlatırım.' diyen. Ben zihinsel rahatlamamı hayal kurarak, bu hayale ulaşmak için kendimi programlayarak yaşarım. Ben futbola aşığım, tüm gün futbol izledikten sonra bile gecenin bir yarısı bir televizyon kanalında futbol maçına denk gelirsem, dünyanın en mutlu insanıyım. O yüzden zihnimi de bedenimi de futbolla besliyorum ve onunla rahatlatıyorum."

Fatih Terim'den başkanlık sinyali: Bekleyelim, görelim! ile ilgili etiketler Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.