Fatih Terim'den 16 takımın hocasıyla toplantı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) tarafından açıklanan yeni yabancı kuralına ilişkin, Süper Lig'de mücadele eden takımların teknik direktörleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıya sadece Trabzonspor'un hocası Hüseyin Çimşir katılım sağlamadı. İşte detaylar...

Fatih Terim, yabancı sayısında kısıtlamaya gidilmesi kararıyla ilgili Süper Lig ekiplerinin teknik adamlarıyla toplantı yaptı. Yalnızca Hüseyin Çimşir'in katılmadığı toplantıda ortak görüş TFF'nin kararına tepki yönünde oldu.

TFF'YE KARŞI BAYRAK AÇTI

Ajansspor'dan Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre; 14 yabancı kuralının mimarı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF'nin yaptığı son değişikliğe karşı bayrak açtı.

Fatih Terim, Süper Lig'deki diğer 16 teknik direktör geçtiğimiz günlerde toplantı yaptı.

SADECE ÇİMŞİR KATILMADI

Terim, İnternet ortamında yaptığı toplantıya sadece Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir katılmadı.

SORUN SADECE YABANCI DEĞİL

Yabancı kuralı değişikliğinin masaya yatırıldığı toplantıda, ortak görüş şu şekilde oluştu:

“Yabancı kuralı için bizlere hiç danışılmadı. Yurtdışında bile örneği olmayan bir modele geçildi. Bu şekilde Türk futbolunun gelişeceği düşünülüyor. Ancak sorun sadece yabancı sınırı ile ilgili değil. Bir birlik ya da derneğimiz olmadığı için bir baskı yapamıyoruz. Ancak böyle bir karar alınırken Türk teknik direktörlere de mutlaka danışılmalıydı. Türk spor kamuoyunun yüzde 90'ının karşı çıktığı bir karara kim neden imza atıyor.”

DAHA ÖNCE DE TEPKİ GÖSTERDİ

Terim, pandemi öncesindeki Galatasaray-Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynatılmasını da isyan ederek, "Seyirci için koronavirüs riski bizler için yok mu" diye sormuştu.

Terim, konuşmasında TFF'nin örgütsüz oldukları için kendilerine hiç bir konuyu danışmadığını belirtmişti.

 

Fatih Terim'den 16 takımın hocasıyla toplantı ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray TFF Hüseyin Çimşir toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.