Fatih Terim, Yuri Alberto transferine onay verdi

Özellikle bu sezon yaptığı transferlerden ağzı yanan Galatasaray, gelecek sezonun transferlerini şimdiden bitirmeyi hedefliyor. Yaşlı futbolcuları takıma katmayacaklarını açıklayan sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı Yuri Alberto'nun transferini bitirmek için menajeriyle temasa geçti.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla, "Gelecekte büyük transfer olmayacak. Genç kardeşlerimize yöneliyoruz" diyerek devre arasındaki gençleşme politikasının devam edeceğini ortaya koyarken bu yönde çalışmalara başlandığı ortaya çıktı.

Galatasaray scout ekibi genç ve yetenekli isimleri tarayıp Fatih Terim'in önüne uzun bir liste getirdi.

TERİM ONU SEÇTİ

Söz konusu listede Terim'in gözüne çarpan isimse Santos'ta forma giyen Yuri Alberto oldu. Hem sağ hem de sol kanatta oynamasının yanı sıra 2001 doğumlu oyuncunun forvet hattında da forma giyebilmesi Terim'in ilgisini çekti.

Fotomaç'ta yer alan habere göre, tecrübeli teknik adam 1 Temmuz'da sözleşmesi bitecek olan Yuri Alberto'nun menajeriyle temas kurulmasını istedi.

Fatih Terim, Yuri Alberto transferine onay verdi

 

Fatih Terim, Yuri Alberto transferine onay verdi ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Transfer Yuri Alberto
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.