Fatih Terim: Yaşamak cesurların hakkı

Fatih Terim'den hakem ve MHK tepkisi... "Bazı şeylerden korkacaklarsa, yaşamak cesurların hakkı. Sen öyle kaderlerle oynayamazsın. Başka etki başka tepkilerle bu düdüğü çalmayacaksınız. Cesaretin yoksa çalmayacaksın kardeşim. Sen koskoca büyük takımların ya da başka takımın kaderi ile oynayamazsın."

Galatasaray deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u tek golle mağlup ederek 7'de 7 yaptı. 26. haftayı da kayıpsız geçen Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından basın toplantısında yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Hakem zrobay Küçük'ün yönetimini eleştiren Terim, “Hiç itirazım yok ama bu nedir arkadaş. Bazı şeylerden korkacaklarsa, yaşamak cesurların hakkı” yorumunu yaptı.

Başarılı çalıştırıcı, “İstanbul'daki maçta biz topun hakimiydik. Burada onlar topun hakimiydi. İlk yarı 1-0'dan sonra oyunu koparabilirdik. Böyle maçlarda 2'yi bulmak kritiktir. Bulamadık. İkinci yarı Alanyaspor topa daha çok sahip oldu, pozisyon bulmaya çalıştı. Bir kaç pozisyon da buldu. Buradan üç puanla ayrılmak kolay bir şey değil. Bu kritik maçtan 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. 3 puan kazandıran futbolcularımı tebrik ediyorum. Alanya deplasmanından kazasız belasız ayrıldığımız için sevinçliyiz" dedi.

Maçta Luyindama'nın kafasına darbe aldığı pozisyonu yorumlayan Terim, "Kırmızı kart pozisyonu var. Orada Luyindama'nın kafasının değil ayağının nereye kalktığına bakmak lazım. Biz böyle bir kadere uğradık derbi maçında. Ben çıkıp kırmızı kart dedim. Cüneyt Çakır'ın idare ettiği maçtı” şeklinde konuştu.

Fatih Terim: Yaşamak cesurların hakkı

Karşılaşma hakemlerini değerlendiren Terim, şunları söyledi: “Ceza yemek istemiyorum ama şöyle bir şey aklıma geliyor. Genç hakem veriyorsunuz, çok güzel. Dördüncü hakemi de genç veriyorsunuz, daha evvel Süper Lig'de görmeye alışkın olmadığımız. Bu yetmiyormuş gibi VAR'a Süper Lig'de düdük çalmaya alışkın olmayan hakem koyuyorsunuz. Bu nasıl anlayış?

Haftanın en kritik maçı Galatasaray-Alanyaspor maçı değil mi? Bu nasıl bir anlayış? Ben hayretler içeresindeyim. Genç hakemlere itirazım yok ama bir tarafı tecrübeli olayları doğru yönetecek. İkinci sarı kart yok, kırmızı kart yok penaltı yok. Bunları ben pek dillendirmem. Bu kadar bariz ki bir tuzağı daha bertaraf etmek zorunda kaldık. Ondan dolayı da mutluyum.

Bunun başka bir anlamı yok. Hiç tatlı bir şey değil. Böyle şey olur mu?. Ben anlamakta zorluk çekiyorum. Bize gelince hiç tereddütsüz. Bu kadar kritik bir maçın bu kadar tartışılır pozisyonu olmamalı. Size penaltıdır bana değildir. Size kırmızı karttır bana değildir. Ben sarı derim siz değil dersiniz. Buna hiç itirazım yok ama bu nedir arkadaş? Bazı şeylerden korkacaklarsa, yaşamak cesurların hakkı. Sen öyle kaderlerle oynayamazsın. Başka etki başka tepkilerle bu düdüğü çalmayacaksınız. Cesaretin yoksa çalmayacaksın kardeşim. Sen koskoca büyük takımların ya da başka takımın kaderi ile oynayamazsın. Bu kadar bariz. Büyük Allah öyle Allah ki Tzavellas sarı kart yiyor. İlk yarı benim önümde atlıyor eline çarpıyor. dördüncü hakemin bir metre önünde. Çarpmadı hocam dedi. Oyunun kaderi değil mi? Bir şey istediğimiz yok bizim. Adalet herkes için diyoruz ama hiç hoş bir manzara değil."

Fatih Terim: Yaşamak cesurların hakkı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Aytemiz Alanyaspor Zorbay Küçük
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.