Fatih Terim, Wilshere'ı istemedi! / ÖZEL

Fenerbahçe ile adı anıldıktan sonra West Ham United'a transfer olan Jack Wilshere'ın menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı.

Transfer sezonunun en çok konuşulan haberlerinden biri olan Fenerbahçe-Wilshere flörtü mutlu sona ulaşamamış, İngiliz futbolcu ülkesinde kalarak West Ham United ile sözleşme imzalamıştı.

Jack Wilshere'ın West Ham United ile anlaşmasından önce Fenerbahçe'den ziyade Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Galatasaray'da forma giymeye daha sıcak baktığı ve menajerlerin oyuncuyu Galatasaray yönetimine önerdiği öğrenildi. 

FATİH TERİM İSTEMEDİ

UEFA'dan gelen kısıtlamalar yüzünden oyuncu transfer etmekte zorlanan ve kiralık futbolculara yönelen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Jack Wilshere transferini veto etti. Menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerilen Jack Wilshere'ın hem imza parasını hem de yıllık ücretininin çok yüksek olması Fatih Terim'in bu transferi istememesinin en büyük nedenlerinden.

Superhaber / ÖZEL

 

Fatih Terim, Wilshere'ı istemedi! / ÖZEL ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Fenerbahçe West Ham United jack wilshere
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.