Fatih Terim'den VAR tepkisi: Bizim VAR'la sağlık taraması gibi...

Belhanda'nın VAR tarafından iptal edilen golü Fatih Terim'i sinirlendirdi... Galatasaray teknik direktörü maçın ardından, " Bizim VAR'lar genel olarak sağlık taraması gibi oluyor, öyle tarıyorlar bizim golleri" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1'lik Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetinin ardından VAR'a sert tepki gösterdi. Hayli sinirli olduğu gözlenen tecrübeli çalıştırıcı beIN Sports'un flaş röportajında şunları söyledi:

"Her hafta eksiklerimiz üzerine çalışıyoruz. Tam bir tarafı hallederken beklemediğimiz başka sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu sefer de 10 kişiyle uğraşmaya başladık. 1-0 galipken gereksiz faulle beraberlik geldi. 10 kişi oynamak kolay değil. İkinci yarı hamlelerimiz oldu. Golü de bulduk ama iptal edildi. Bizim VAR'lar genel olarak sağlık taraması gibi oluyor, öyle tarıyorlar bizim golleri. Oyuncumuzun profesyonellikten uzaktan yakından ilgisi olmayan bir hareketi, kırmızı kart! Bize oldu mu rahat çıkar tabii bunlar"

EMEKLERİMİZE YAZIK OLDU

"Son saniyede de golü yedik. Emeklerin yazık olduğu bir maç daha oldu. İlk yarının sonunda çok gereksiz bir faul. Emekler boşa gidiyor. Öndesin, ne gerek var orada faule. Buna rağmen uğraştık ama maalesef olmadı. Bireysel hataları önleyemiyoruz. Bu seviyede bu hatalar olmamalı. Üzgünüm."

Fatih Terim'den VAR tepkisi: Bizim VAR'la sağlık taraması gibi... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.