Fatih Terim "UEFA"yı hatırlatıp noktayı koydu!

TFF Süper Kupa maçında yarın Akhisarspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, "Yarınki maç, iki şampiyonun maçı olacak" dedi. Sakat oyuncuların bulunduğunu ve bir de bunlara UEFA'nın cezasının eklendiğini söyleyen Fatih Terim "Değişim yaşayacağız, yaşamalıyız" ifadelerini kullandı.

Yarın Konya'da oynanacak olan TFF Süper Kupa maçı öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve takım kaptanı Selçuk İnan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akhisarspor'un bileğinin hakkıyla kupayı aldığını söyleyen ve kendilerine UEFA maçlarında başarılar dileyen Terim, "Yarınki maç, iki şampiyonun maçı olacak. Son 10 Süper Kupa'nın 5'ini alan Galatasaray yarın da bir diğerini almak için sahada mücadele edecektir. Güzel bir maç olmasını diliyorum" diye konuştu.

"BÜTÜN MAÇLARA GURURLA ÇIKTIM"
Galatasaray'ın başında 400'üncü maça çıkacağı hatırlatılan Fatih Terim, "400 maç. Önemli bir sayı. Rakam yüksek ama burada kazanılan kupalar var. Ara vermeseydik de kupa fazla olsaydı. Bütün maçlara gururla çıktım" şeklinde konuştu.

Fatih Terim "UEFA"yı hatırlatıp noktayı koydu!

"OYUNCULARIMIZI, 'VAR'A HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUZ"
VAR sistemini en başından beri desteklediğini ifade eden Fatih Terim, "Bu çalışmaları başında da destekliyordum, bugün de destekliyorum. Son Dünya Kupası'nda akıllarda kalan bütün sorunları bertaraf ettiğini düşünüyorum. Ne çok vakit kaybedilecek, ne de acabalar olacak. VAR konusunda oyunculara şu telkinde bulunacağız. İtiraz etmeyeceğiz, riske girmeyeceğiz. Sabırlı olacağız. Kart yemek istemiyoruz. İtiraz etmeleri çabuk kart gösterecektir. Onun için biz bu üç konu üzerinden oyuncularımızı, 'VAR'a hazırlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

'VAR'ın saha içinde ve saha dışındaki tüm kesimin itirazlarını da aza indireceğini ifade eden Terim, bu sistemin faydalı olacağını düşündüğünü söyledi.

"AYLARDIR ANORMAL ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ"
Üç oyuncusunun Dünya Kupası maçlarında olduğunu, sakat oyuncuların bulunduğunu ve bir de bunlara UEFA'nın cezasının eklendiğini söyleyen Fatih Terim, "UEFA cezası nedeniyle sattığımız kadar oyuncu alabileceğiz. Hepimiz aylardır anormal şekilde çalışıyoruz. İmkanımıza göre, durumu göre her şeyi, ince eleyip, sık dokuduğumuzdan emin olabilirler. Değişim yaşayacağız, yaşamalıyız. Bu ekonomik olabilir, teknik olabilir, idari olabilir. Galatasaray'ın bugünü, yarınını düşünmek mecburiyetinden olan dönem geçiriyoruz. Fedakarlıklarla zor görünüyor ama hepimiz anormal efor sarf ediyoruz. Ama karşılığını alıyoruz. Herkes transfer istiyor ama bu duygusallık gerçek hayatta olmuyor. Bir çok şeyle aynı anda uğraşıyoruz" diye konuştu.

Fatih Terim "UEFA"yı hatırlatıp noktayı koydu! - Resim : 2

SELÇUK İNAN: "ŞAMPİYON BİR TAKIM OLARAK DAHA AVANTAJLIYIZ"
Akhisarspor'u Türkiye Kupasını aldığı için tebrik ederek konuşmasına başlayan kaptan Selçuk İnan, "Kazanan tarafın biz olmasını istiyorum. Takım olarak iyi çalıştık, yarın kupayı kazanmak istiyoruz. Hazırlık maçlarında herkesin sakatlıktan çekiniyor. Bu maçlar bunun için ölçü değil. Şampiyon bir takım olarak daha avantajlıyız" ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan, yarın ilk kez uygulanacak olan Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin de tartışmaları aza indireceğini söyledi.

SAFET SUSİC: "OFANSİF FUTBOLCU TERCİH EDECEĞİM”
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Safet Susic, maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Susic, yeni takımında da ofansif futbol anlayışını tercih edeceğini belirterek, “Türkiye'nin en iyi takımına, en son şampiyonuna karşı oynayacağız. Bunun farkındayız. Sezon öncesi kamp çalışmalarımızı çok iyi geçirdik. Oyuncularımızın tamamına yakını hazır diyebilirim. Bazı futbolcularımız geç geldi. Bunlar haricinde tüm takım olarak yarın ki maça hazırız ve Galatasaray'a karşı elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bugüne kadar bütün çalıştırdığım takımlarda ofansif futbolu tercih ettik. Takımlarım hep ofansif futbol oynadı. Ben Akhisar’a geldiğimde bunu yapmak istedim. Yarınki maçta Galatasaray’a karşı oynuyorsunuz istediğiniz gibi gidemezsiniz katı bir takım var karşınızda. Alanyaspor’dayken özellikle ofansif alandaki bütün futbolcularımız çok kaliteli futbolculardı ve çok güzel goller attık. Şimdi Akhisarspor’da yolun başındayız bir şey söyleyemeyeceğim ama burada da aynı futbol mantalitesini uygulayacağım. Ve futbolcularımda 1 ay boyunca görerek hissettim ki, Akhisar’da da çok ama çok iyi şeyler yapacağız” şeklinde konuştu.

Fatih Terim "UEFA"yı hatırlatıp noktayı koydu! - Resim : 3

BİLAL KISA: “YİNE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ”
Akhisar Belediyespor Takım Kaptanı Bilal Kısa, Türkiye Kupası'nı kazanarak bir ilki gerçekleştirdiklerini, Süper Kupayı da alarak yine bir ilke imza atmayı arzuladıklarını söyledi.
Bilal Kısa şöyle konuştu:
“Bizim için güzel bir kamp dönemi geçti. 1 aylık bir dönem geçirdik iyi hazırlık maçları oynadık. İnşallah bunu da yarın Süper Kupa maçında en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitirip kazanmak istiyoruz. Türkiye Kupasını kazanarak Akhisarspor tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Yine önümüzde bir ilk var, Akhisarspor için tarihinde ilk defa Süper Kupa'yı oynayacağız. İnşallah kazandığımız takdirler Süper Kupayla yolumuza devam edeceğiz. Bizim için çok önemli ve değerli bir kupa. Galatasaray ile oynamak daha da değer katıyor bu maça. Bütün takım arkadaşlarımızla en iyi mücadeleyi gösterip kupayı kazanmak istiyoruz.”

Fatih Terim "UEFA"yı hatırlatıp noktayı koydu! ile ilgili etiketler Fatih Terim Selçuk İnan tff süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.