Fatih Terim: UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu neden olmasın? Biz de buna hazırız, istiyoruz

Real Madrid'le birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki 64 takım arasında deplasmanlarda gol yemeyen iki takımdan biri olan Galatasaray, E Grubu'nu yenilgisiz lider tamamladıktan sonra gözünü kupaya dikti. Fatih Terim, "Oraya 5 maç var, neden olmasın? Biz de bunu çok istiyoruz. Her geçen gün devlerle oynayacağız. Biz de buna hazırız, istiyoruz" dedi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu'nu yenilgisiz lider tamamladı. Sarı-Kırmızılılar 6. hafta maçında Lazio deplasmanında liderlik maçına çıktı ve 0-0'la istediğini aldı. Cim Bom şubat ayında maç yapmayacak ve doğrudan son 16 turunda yer alacak.

Ciddi bir geliri kasasına koyan Galatasaray aynı zamanda büyük bir prestij de kazandı. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 64 takım arasında deplasmanlarda gol yemeyen sadece iki takım var: Real Madrid ve Galatasaray...

Öte yandan, UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon grup aşamalarına 4. torbadan katılıp da bir üst tura yükselen tek takım Galatasaray oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lazio maçının ardından "Galatasaray bu liderliği hak etti" dedi. Terim şunları söyledi:

FİNALE 5 KALA...

""Lider geldik, lider dönüyoruz. Deplasmanda hiç gol yemedik. Barcelona'ları, Dortmund'ları atlattık, 16'ya gidiyoruz. Çok iyi top oynadık. Hamlelere karşı hamleler yaptık, istediğimizi aldık. Alnımızın akıyla."

"Ben, 'Buradan biz çıkarsak, sözlerimiz daha değişik hale gelir' demiştim. Marta kadar zamanımız var. Başkanımız ve yönetimimizle beraber ocak ayını daha iyi geçirmek niyetindeyiz. Bugün gündüz de toplandık. Yeni şeyler söylemek lazım cancağızım gibi şeyler olabilir"

2000 yılında Sarı-Kırmızılılar'a UEFA Kupası'nı kazandıran Terim, 2022 şampiyonluğuna ilişkin bir soruya "Oraya 5 maç var, neden olmasın? Biz de bunu çok istiyoruz. Her geçen gün devlerle oynayacağız. Biz de buna hazırız, istiyoruz" cevabını verdi.

Fatih Terim: UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu neden olmasın? Biz de buna hazırız, istiyoruz ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim UEFA Avrupa Ligi Lazio
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.