Fatih Terim'den transfer açıklamaları: İrcan Can'ı istiyorum

Fatih Terim, devre arasında transfer etmek istediği isimleri tek tek açıkladı. Başakşehir'den İrfan Can Kahveci ve Edin Visca'ya talip olduklarını söyleyen Terim, "Transferle ilgili söylenecek bir sürü isim çıkıyor bunların çoğuyla alakamız yok. Listemizi verdik, isimleri herkes biliyor. Olmayan imkanları zorlayarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İrfan'ı istiyoruz, Onyekuru'yu istiyoruz, Mohamed'i istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 6-0'lık Gençlerbirliği galibiyetinin ardından transfer açıklaması yaptı. Sarı-Kırmızılıların tecrübeli çalıştırıcısı, bilinen isimlerin yanında ilk kez Mısır Milli Takımı'nın 23 yaşındaki santrforu Mohamed Mostafa'nın ismini verdi. 

"Biz İrfan'ı istiyoruz, İrfan'ın da bizi istediğini biliyoruz" diyen Terim, şunları söyledi: "Transferle ilgili söylenecek bir sürü isim çıkıyor bunların çoğuyla alakamız yok. Listemizi verdik, isimleri herkes biliyor. Olmayan imkanları zorlayarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İrfan'ı istiyoruz, Onyekuru'yu istiyoruz, Mohamed'i istiyoruz."Bize rakamsal olarak geri dönecek isimleri almaya çalışıyoruz. Ancak benim verdiğim her isim ya alınıyor, ya biz alamıyoruz. Başkalarına scout'luk yapmaktan da bıktı. Kimseyi almadan kimseyi vermeyi düşünmüyorum. Eğer isterse yönetim verebilir."

Fatih Terim'den transfer açıklamaları: İrcan Can'ı istiyorum

"Bu futbolumuz özleyen G.Saraylılar'ın bir nebze keyfi yerine gelmiştir. Ortaya bu futbolun çıkmasında G.Birliği'nin oynama isteği vardı. Hem geçmiş olsun, hem kutluyorum. Gerek ofansta, gerek defasnsta güzel bir futbol ortaya koyan takımımı kutluyorum. Ben kimseyi almadan, teknik olarak, kimseden çıkmak istemiyorum. 4 haftadır fazla konuşamadık. Belki hafta içi G.Saraylıları bilgilendirmek adına beyaz gömlek giyebiliriz. Göksel Başkan'la Visca da dahil olmak üzere oturup bu konuyu konuşurlarsa sevinirim."

HAKEMLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

 Hakemlere serzenişte bulunan Terim, özellikle Halil Umut Meler'e mesaj gönderdi:

 "Kaybedince değil sadece, bazı şeyleri şimdi 6-0 kazanınca da söyleyelim. Bileğe basılıp tek atılan oyuncu Seri... Taylan'a yapılanları Halil Umut Meler hiç olmasaydı VAR'a çağırsaydı. Aynı pozisyonda Muslera'nın ayağı kırıldı. Arda'ya yapılan kafa darbesi masum değil. Halil Hoca, ne biz ne yöneticimiz bir şey söylemiyoruz. Rahatsız olmuyoruz, anlamadık değil ki. 1 saniye sonra bizim analistlerimiz içeride özel hazırlanıyor önümüze koyuyorlar. İnsan bir çağırır, o kafa darbesi masum mu değil mi? Rica ediyorum biraz daha hassas olsunlar. Oyunun 0-0'ı, 1-0'ı, 6-0'ı yok. Oyun farklı devam ederken ona göre farklı faul verelim yok. Kim ikaz etti, onu aramıyorum. Hassas olmalarını rica ediyorum. Bu kurallar çok önemli kurallar. Bize işlemesin sadece."

Fatih Terim'den transfer açıklamaları: İrcan Can'ı istiyorum ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.