Fatih Terim: Tehlikeli sularda yüzüyoruz

Fatih Terim: "G.Saray'da gerçekten üzülenlere üzülüyoruz. Sevinenlere değil. Bu maçtan sonra kalkıp 'çok maç var' denmez. Var ama avantajı kaçırıyorsun. Son 4 maçta 8 puan kaybedersen hiç puan kaybetmemek gibi tehlikeli sularda yüzmek durumdan kalıyoruz."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Seyrantepe'de 4-3 kaybettikleri Çaykur Rizespor maçının ardından, "G.Saray'da gerçekten üzülenlere üzülüyoruz. Sevinenlere değil. Bu maçtan sonra kalkıp 'çok maç var' denmez. Var ama avantajı kaçırıyorsun. Son 4 maçta 8 puan kaybedersen hiç puan kaybetmemek gibi tehlikeli sularda yüzmek durumdan kalıyoruz" dedi.

3 MAÇTA 15 BİREYSEL HATA YAPMIŞIZ

Terim, maçın basın toplantısında ise şöyle konuştu: "Açıkçası çift forvetle oynamakta bir problem yaşamadık. Tam tersi daha çok 18 içerisinde bulunan, her an gol pozisyonu kovalayan bir takımız. Tabii 3 maçta 15 tane bireysel hata yapmışız. Sezon içerisinde de bunları yaşadık. Tacı oraya atacak bir durumu hiçbir teknik adam aklına getirmez. O yetmemiş bir daha iki oyuncunun rakibe teslim etmesi hocanın aklına gelmez. Bunlara rağmen bunların altında kalkan bir takımız var.

Tekrar oyun kontrolünü eline alan, rakipten pozisyon yemeyen, bütün tehditleri önleyen, gol pozisyonu vermeden 2 gol yiyen bir takımız. Bu mevsimde bu kadar maç kala bunların yapılmaması lazım. Kaç maçtır 10 kişi oynuyoruz. 1.5 metre kala penaltı noktasını gösteren hakemle oynuyoruz. Bütün yatmalar, oynamamaya sizin momentumunuzu önlemeye yönelik yapılan her harekete devam demeye göz yuman, ilk defa 3 büyük maç çıkan o da biz herhalde deneniyor.

Sonradan karşılığı şu mudur? 12 dakika verdik diye. Yedlin’in ikinci sarı kartı, faulüne ben de bakacağım. 2-1 öne geçmemize rağmen 3. golü Etebo, Emre’ye santradan dokunsa oyun başka türlü oynanabilirdi ama kendi gitti. Bugün bazı şeylerin ne yaparsanız yapın, doğru yapılmadığı gün olarak geçecek herhalde.

Yediğimiz gollerin anlatımı yok. Bunu yapan Türkiye’nin en az gol yiyen takımı. Son 3 maçtaki bireysel hatalar bize pahalıya mal oldu. Yoksa iki santrfor da yoruluncaya kadar bizim için iyilerdi. Maç maç gidiyoruz demiştim. Ezberimizde olan 4-3-3’ü de oynayabiliriz. Konu o değil. Galatasaray ne oynarsa oynasın gol atıyor. Mesele attığından fazla yiyen bir Galatasaray olmaması lazım. Mesele bu. Bu arada iki stoperimiz de cezalı. Bize bol keseden çıkanlar. Maalesef maçı kaybettik. Kritik bir yerde doğru olmayan bir yerde her şey doğru giderken o gollerin altından kalmak kolay değil. Genç ve kırılgan oyuncular. Kolay kolay da altından da kalkamadılar. Tek ve iki santrfor ile alakası yok" diye konuştu.

Fatih Terim: Tehlikeli sularda yüzüyoruz ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.