Fatih Terim'e 3.5 milyon euro nasıl verildi?

Fatih Terim'in A Milli Takım'an kovulduktan sonra TFF'den 3.5 milyon euro tazminatı nasıl aldığını gündeme getiren Rıdvan Dilmen, çarpıcı bir detay paylaştı.

NTV'de yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Rıdvan DilmenTFF'nin Fatih Terim'e 3,5 milyon Euro tazminatı nasıl verdiğiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. TFF Yönetim Kurulu'nun fesih kararını belge üzerinden değerlendiren Dilmen, şunları söyledi:

"Bir sözleşme yapıyor Türkiye Futbol Federasyonu... Bakın, Türk futbolunun paraları nereye gidiyor! A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in 20 maddelik sözleşmesi 6. madde uyarınca fesh edilmesine karar verilmiştir.

TFF DAVAYI KAYBETMEYE DÜNDEN RAZI

Hoca'ya tazminat ödememek için öyle bir madde koymuşlar ki! 6. madde ne diyor? Fatih Hoca görevi bıraksa 1.4 milyon euro tazminat ödeyecek. Sözleşme TFF tarafından fesh edildiğinde ise Terim'e 3.5 milyon tutarında erken fesh tazminatı ödemekle yükümlüdür. Bu arada Yıldırım Demirören, İbrahim Seten ve Fatih Terim'in avukatları aynı!"

Fatih Terim'e 3.5 milyon euro nasıl verildi?

 

Fatih Terim'e 3.5 milyon euro nasıl verildi? ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fatih Terim TFF Yıldırım Demirören İbrahim Seten

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.