Fatih Terim, soyunma odasında tebrik etti!

Galatasaray'da Gaziantep FK maçında gösterdiği performansla beğeni kazanan Ömer Bayram, ilk 11'in değişmez ismi olacak.

 

Sol bek olarak geldiği ancak beklentileri karşılayamadığı Galatasaray'da Fatih Terim'in dokunuşuyla 8 numaraya geçen Ömer Bayram, orta sahada harikalar yaratıyor.

28 yaşındaki oyuncu, ilk golü atıp ikinci golü hazırladığı Gaziantep FK maçına damgasını vurdu. "Bize Galatasaray'da mücadele etmeyi öğrettiler. Forma verilirse bu formayı bırakmamayı öğrettiler" diyen Fatih Terim'in bu açıklamasında Ömer Bayram'ı işaret ettiği ve talebesini Gaziantep'te soyunma odasında tebrik ettiği öğrenildi.

Fatih Terim, soyunma odasında tebrik etti!

Bu sezon süre aldığı maçların çoğunda ikili mücadele, top çalma ve çalım istatistiklerinde takımı adına zirvede olan Ömer, Galatasaray'dan A Milli Takım'a çağrılan tek oyuncu oldu.

Sezon başında kadro planlamasını orta sahada Nzonzi-Seri ikilisine göre yapan Terim, "Artık Ömer'den vazgeçmem. Performansından çok memnunum" diyerek yeni orta ikilisini Lemina - Ömer olarak belirledi.

Fatih Terim, soyunma odasında tebrik etti! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Gaziantep FK Ömer Bayram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.