Fatih Terim seriyi sürdürmek istiyor!

Ligin 23. haftasında alınan derbi galibiyeti sonrası sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Galatasaray'da hedef mutlak galibiyet peşinde.

Fenerbahçe galibiyetiyle oyuncuların rehavete kapılmamasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, hata yapmak istemiyor. Gençlerbirliği maçı öncesi nasıl bir ilk 11 ile sahaya çıkacağı merak konusu olan Terim, isimleri netleştirmeye başladı. 

Fatih Terim seriyi sürdürmek istiyor!

Süper Lig'in 23. haftasının sonuna gelinirken ezeli rakibi Fenerbahçe'yi sahasında 3-1 mağlup eden Galatasaray, 20 yıl aradan sonra gelen Kadıköy galibiyetiyle mutlu...

Ligde son 7 maçında 3 puan alarak iyi bir grafik yakalayan sarı-kırmızılılar zirveden 1 puan uzakta 3. sırada bulunurken şampiyonluk hedefine kitlenmiş durumda.

24. haftada başkent ekibi Gençlerbirliği'ni sahasında ağırlayacak olan Aslan'da tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim derbi galibiyetinin unutulmasını, rehavete kapılmamasını istiyor.

Gençlerbirliği maçında da mutlak 3 puanın sahibi olmak isteyen sarı-kırmızılılarda hazırlıklar tam gaz sürüyor.

FATİH TERİM'DEN REHAVET ÖNLEMİ
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bir yandan 20 yıllık Kadıköy'deki galibiyet hasretini bitirmenin gururunu yaşarken, diğer taraftan takımının rehavete kapılmasını önlemeye çalışıyor..

OYUNCULARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Fenerbahçe maçının ertesi sabahında takımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştiren başarılı çalıştırıcının, "Evet kazandık, hepinize bir kez daha teşekkür ederim. Ama artık derbi geride kaldı. Bu hafta da kazanıp çifte zaferimizi taraftarımızla kutlayalım" dediği öğrenildi..

ŞİMDİ HEDEF 8'DE 8
Oyuncularına pazar günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği mücadelesini işaret eden Terim, 8'de 8'lik galibiyet serisi yakalayarak, şampiyonluk yarışındaki rakiplerine gözdağı vermek istiyor..

KADROYU ARTIK BOZMAYACAK
Terim'in ayrıca, taktik plana tamamen sadık kalan ve isteklerini A'dan Z'ye yerine getiren oyuncularını kutlarken, sezonun kalan kısmında da mecbur kalmadıkça ilk 11'i bozmamaya çalışacağı belirtildi..

ORTA SAHA KURGUSU HAZIR
Bu hafta cezalı Belhanda'nın yerine Emre Akbaba'yı kullanacak olan Fatih hoca, Lemina'nın yokluğunda Seri ve Ömer ikilisiyle orta saha kurgusuna devam edecek..

TERİM'İN PLANLARI
İleride Feghouli, Falcao, Onyekuru üçlüsü, geride de Mariano, Donk, Marcao ve Saracchi dörtlüsü, Galatasaray'ın ilk 11'indeki diğer yapı taşları olarak kalacak..

Fatih Terim seriyi sürdürmek istiyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Gençlerbirliği Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.