Fatih Terim Ronaldinho ile buluştu, sosyal medya sallandı!

Dünya futbol tarihinin bir dönemine damga vuran Ronaldinho ile teknik direktör Fatih Terim, Katar'da buluştu. 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da bir araya gelen ikili hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dünya futbolunda bir dönemin kahramanı olan, birçok futbolseverin gözünde sahip olduğu özel meziyetler nedeniyle dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olan Ronaldinho, teknik direktör Fatih Terim'le buluştu.

2022 Dünya Kupası'nın organize edildiği Katar'da buluşan ikili bir restoranda bir araya geldi. Burada sıkı bir muhabbete dalan Ronaldinho ile Terim bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fatih Terim Ronaldinho ile buluştu, sosyal medya sallandı!

''ESKİ DOSTLAR, TANIDIK SİMALAR GÖRMEK ÇOK KEYİFLİ''

Terim de bu anları kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Tecrübeli hoca, "Dünya Kupası'nda eski dostlar, tanıdık simalar görmek ve sohbet etmek her zamanki gibi çok keyifli..." notunu düştü.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Fatih Terim Ronaldinho ile buluştu, sosyal medya sallandı! - Resim : 2

 

Fatih Terim Ronaldinho ile buluştu, sosyal medya sallandı! ile ilgili etiketler Fatih Terim Katar 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.