Fatih Terim, PFDK'ya sevk edildi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Akhisar'a 2-0 kaybedilen maç sonrasında hakeme söylediği sözler yüzünden Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında dün Galatasaray'ın Teleset Mobilya Akhisarspor'la oynadığı maçta "sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle Terim'in, tedbirli olarak disiplin kuruluna gönderildiği belirtildi.

Galatasaray Kulübü Futbol A Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın da aynı sebepten tedbirli olarak PFDK'ye sevkinin gerçekleştiği kaydedildi.

Fatih Terim, PFDK'ya sevk edildi! ile ilgili etiketler Fatih Terim PFDK Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.