Fatih Terim'den Mesut Yılmaz'ın ailesine taziye ziyareti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün vefat eden eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın ailesinin bulunduğu hastaneye ailesiyle birlikte giderek taziyelerini iletti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yaşamını yitiren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın ailesinin bulunduğu hastaneye ailesiyle birlikte giderek taziyelerini iletti. Çıkışta kısa bir açıklama yapan Terim, Mesut Yılmaz ile ailecek görüştüğünü, çok üzgün olduğunu aktardı.

İYİ BİR DOST, İYİ BİR GALATASARAYLI'YDI

Terim şunları söyledi; "Allah rahmet eylesin. Berna hanıma Hasan'a ve tüm ailesine sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Çok da iyi bir Galatasaraylı, çok iyi bir dostumuz, Ailece görüştüğümüz bir arkadaşımızdı. Son derece üzgünüm. Mekanı cennet olsun. cenaze ile ilgili konuda biz de birazdan bilgi verdiklerinde alacağız."

Fatih Terim'den Mesut Yılmaz'ın ailesine taziye ziyareti ile ilgili etiketler Fatih Terim Mesut Yılmaz Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.