Fatih Terim Melo'yu yalnız bırakmadı!

Fatih Terim'in eski öğrencilerinden biri olan Felipe Melo, geçtiğimiz gün Palmerias formasıyla kötü bir sakatlık geçirdi. Tecrübeli teknik adam, eski Galatasaraylı için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Uzun yıllar Galatasaray forması giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Felipe Melo, Palmeiras formasıyla, Vasco de Gama ile ligde oynadıkları ve 1-0 kazandıkları maçta şansız bir sakatlık yaşadı.

Fanatik'in haberine göre; Maçın 83. dakikasında Melo’nun sol ayak bileği, yere düşen rakibinin altında kalınca Brezilyalı futbolcu acı içerisinde yerde kaldı. Bileği feci şekilde burkulan ve neredeyse kırılma noktasına gelen Brezilyalı yıldız maça devam edemedi. Melo ile ilgili Palmeiras'ın gün içinde açıklama yapması bekleniyor.

ESKİ ÖĞRENCİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Fatih Terim Melo'yu yalnız bırakmadı!

Galatasaray kulübü ve sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medya hesaplarından Felipe Melo'ya geçmiş olsun mesajı gönderirken bir paylaşım da Fatih Terim'den geldi.

Terim instagramdan eski oyuncusuyla olan fotoğrafına "Sen güçlü bir evlatsın ve bunu da aşacaksın." yorumunda bulundu.

Fatih Terim Melo'yu yalnız bırakmadı! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Süper Lig Felipe Melo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.