Fatih Terim kuralları!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya kullanımı konusunda futbolculara bir takım kurallar getirdi.

Galatasaray'da sadece saha içinde değil saha dışında da Fatih Terim kuralları tüm oyuncular için geçerli. Sarı-kırmızılı takımda her zaman aile ortamını oluşturan ancak disiplini de hiçbir zaman elden bırakmayan Fatih Terim, Galatasaraylı oyunculara önemli bir yasak getirdi.

TAKIM OTOBÜSÜNDE VİDEO VE CANLI YAYIN YASAK!

Galatasaray'da tüm sezon boyunca takım otobüsü ve soyunma odasında karşılaşma öncesinde video çekilmesi yasaklandı.

Sarı-kırmızılı kulübün iletişim ve medya ekibi dışında bu iki alanda oyuncuların video çekmemesi ya da bu iki yerden sosyal medya hesaplarından canlı yayın gibi paylaşım yapmamaları istendi. Nitekim sarı-kırmızılı takımda bu durum geçtiğimiz yıl önemli bir soruna ve belki de Sinan Gümüş'ün ayrılığına neden olmuştu.

SİNAN GÜMÜŞ'Ü YAKMIŞTI

Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya'ya, sarı-kırmızılı takımı uğurlamaya gelen taraftarın coşkusuna hayran kalan ve otobüsten sosyal medya hesabından canlı yayına geçen Mbaye Diagne'nin paylaşımı ise Sinan'ı yakmıştı. Takım otobüsündeki konuşmaların sosyal medyada yayınlanması da Sinan'ın tepki almasına ve daha sonra taraftarlardan özür dilemesine neden olmuştu. Takım otobüsü ve soyunma odasının oyuncular için özel olduğuna dikkat çeken teknik heyet çekim yasağı getirdi.

Fatih Terim kuralları! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Sinan Gümüş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.