Fatih Terim: Kim ne derse desin bu grup Şampiyonlar Ligi grubu

Fatih Terim: "Kim ne derse desin Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova’nın bulunduğu bu grup Şampiyonlar Ligi grubu. Bu arenalara alışmış takımlar. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. UEFA’da gol yemeyen iki takım var. Bunlardan biri biziz. Genç kadromuz dev adımlarla ilerliyor."

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki 3. maçında Lokomotiv Moskova'yı deplasmanda tek golle deviren Galatasaray, puanını 7'ye yükselterek liderliğini perçinledi. Sarı-Kırmızılılar Lazio ve Marsilya'nın bulunduğu grupta kalesinde gol görmedi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki galibiyete hasret gidişatının tersine bir performans sergileyen Cim Bom, eski "Avrupa fatihi" kimliğine geri dönmek istiyor. Moskova deplasmanı sonrası GS TV'ye konuşan teknik direktör Fatih Terim, "Genç kadromuz dev adımlarla ilerliyor" dedi.

"ÇOK AZ POZİSYON VERİYORUZ"

"Bu maç dahil olmak üzere oynadığımız tüm maçlarda çok az pozisyon verdik. Bu bizim için önemli. Genç bir kadromuz var. Bu genç kadronun hata yapması, yanlış oynaması, zaman zaman ürkmesi çok doğal ama dev adımlarla ilerliyorlar. İlk yarı ısrarla üzerinde durduğum güçlü ve kuvvetli set oyunlarını maalesef top kayıpları yüzünden oynayamadık; ama iyi savunduk. Bu çok önemli."

"Planımız daha fazla pas ve daha fazla oyun hakimiyetiydi. İlk yarının en önemli noktası rakibe pozisyon vermememizdi. 2. yarı roller değişti. Oyun değişiklerden sonra daha enteresan bir hal aldı. Bazı yerleri değiştirerek oyuna müdahale ettik. Sonra da oyuncu değiştirerek oyuna müdahale ettim. Bence değişikliklerden sonra çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Birçok gol pozisyonu yakaladık."

"Bazı oyuncularımız heyecanlı ve telaşlıydı. Bazıları uzun zamandır oynamıyordu. Tecrübelisi ve genciyle iyi bir takım olma yolundayız. Muhakkak ki eksiklerimiz var; ama Avrupa’da bu kadar az pozisyon vererek 7 puanla lider olmak hiç küçümsenecek bir şey değil. Kim ne derse desin Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova’nın bulunduğu bu grup Şampiyonlar Ligi grubu. Bu arenalara alışmış takımlar. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Buradan kaybetmeden gitmek çok önemliydi. Dün basın toplantısında da söylediğim gibi üç puan almak çok daha iyi olacaktı."

Fatih Terim: Kim ne derse desin bu grup Şampiyonlar Ligi grubu

“AVRUPA LİGİ'NDE GOL YEMEYEN İKİ TAKIMDAN BİRİYİZ"

"Şimdi iki maç içeride, bir maç dışarıda oynayacağız. Taraftarımızla beraber ufak ufak ayak seslerimizi acaba duyurabilir miyiz? Bu platformlara alışığız. Oyuncularımı kutluyorum. Takım olma adına çok büyük bir aşama kaydettiler. Her maç genç oyuncularımıza bir tecrübe katacak. Girdikten sonraki mücadeleleri ve başarıları çok iyi. Gol de tam benim sevdiğim tarzda, güzel bir bitirişle oldu. Belki de gecenin en güzel golüdür."

"Şu anda bildiğim kadarıyla UEFA’da gol yemeyen iki takım var. Bunlardan biri biziz. Bu son derece sevindirici. Galatasaraylılar bunlara layık. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Üç maçımız var. Üçü de tehlikeli. Kendi evimizde olması bizi daha da ümitlendiriyor. Güzel bir galibiyet oldu."

Fatih Terim: Kim ne derse desin bu grup Şampiyonlar Ligi grubu ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.