Fatih Terim istifa etti mi?

Süper Lig 32. hafta maçında Hatayspor karşısında şampiyonluk yolunda 3-0 geride olan Galatasaray’da sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medya üzerinden Fatih Terim ile Mustafa Cengiz’i istifaya davet etti.

Galatasaray’da son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrasında Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda bir şokta Hatayspor’dan geldi. Oynanan kötü futbolun baş sorumlusu olarak gösterilen Fatih Terim ve sezon başında istenilen transferler için kaynak yaratılmadığına inanılan Başkan Mustafa Cengiz, Galatasaraylı taraftarca istifaya davet edildi. Peki, Fatih Terim istifa edecek mi?

Geçen hafta sahasında Çaykur Rizespor’a 4-3 kaybeden Galatasaray’da taraftarlar bir kez daha Fatih Terim’i sosyal medya üzerinden istifaya davet etmiş ancak sarı kırmızılı yönetimden bir açıklama yapılmamıştı. Lider Beşiktaş’ın 3 puan gerisinde yer alan ve oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Galatasaray’da bütün oklar Fatih Terim’i göstermekte.

Hatayspor karşısında deplasmanda 3-0 geride olan Galatasaray’da stoper mevkiinde Donk ve Gedson Fernandes’in görev alması sarı kırmızılı taraftarları adeta çileden çıkardı.

Fatih Terim istifa etti mi?

İşte 11'ler:

Hatayspor: Munir, Yusuf, Pablo, Mesut, Popov Aabid, Ruben Ribeiro, Kamara, Adama Traore, Akintola, Diouf

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Gedson Fernandes, Saracchi, Ömer Bayram, Etebo, Feghouli, Arda Turan, Onyekuru, Mostafa Mohamed.

Galatasaray'ın yedekleri: Okan, Fatih, Babel, Falcao, Halil, Linnes, Oğulcan, Emre Akbaba, Emre Taşdemir, Ozornwafor

FATİH TERİM İSTİFA ETTİ Mİ?

Galatasaraylı taraftarların sosyal medya aracılığıyla teknik direktör Fatih Terim’i istifa davet etmeleri gözlerden kaçmadı. Hatayspor maçı sonunda Fatih Terim’in yapacağı açıklamalar şimdiden büyük bir merakla beklenmekte.

Fatih Terim istifa etti mi? ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Hatayspor istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.