Fatih Terim ile Sergen Yalçın arasında derbi öncesi samimi görüntüler

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 7. kez karşı karşıya geliyor. İkili arasında derbi öncesi yaşanan sıcak diyalog "centilmen" bir derbi olacağının habercisiydi. Yalçın, Galatasaray yedek kulübesine gelerek eski hocası yeni rakibi Fatih Terim'le bir süre sohbet etti.

Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi iki takımın teknik direktörü arasında sıcak görüntüler dikkatlerden kaçmadı. Sergen Yalçın, Galatasaray yedek kulübesine gelerek eski hocası yeni rakibi Fatih Terim'le bir süre sohbet etti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Galatasaray Başkanı Burak Elmas da derbiyi protokol tribününde yan yana izledi.

Fatih Terim ile  Sergen Yalçın, 7. kez saha kenarında karşı karşıya geliyor. Yalçın daha önce Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Beşiktaş'ın başında, Terim yönetimindeki Galatasaray'a karşı 6 maça çıktı.

Galatasaray, tamamı Süper Lig'de oynanan bu maçların ikisini kazanırken, üçünde berabere kaldı ve birini kaybetti.

Fatih Terim ile Sergen Yalçın arasında derbi öncesi samimi görüntüler

"OFANSİF BİR KADRO KURDUK"

Sergen Yalçın maç öncesi yayıncı kuruluşa şunları söyledi: "Türk oyuncu konusunda bazı tercihler yapıyoruz. Ligde sol bek ve kaleci Türk oynatıp diğer üçüncüyü kullanıyoruz. Necip'i kullanacağız. Ofansif bir kadro kurduk önde."

"İyi oyun, iyi mücadele. Kazanmak istiyoruz. Beklentiye karşılık vermek istiyoruz. Hakem arkadaşların oyuna karışmadığı ve sadece oyun konuşabildiğimiz bir gece istiyoruz. Kazanmak ve normalleşme sürecine geçmek istiyoruz. Kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar ama öyle bir ortam yok. Daha ligde ilk çeyrekteyiz. Çok acele etmemek lazım. Uzun maraton oynuyoruz. Uzun maratonda ligin son bölümüne yarışmacı olarak kalmak önemli."

"HER YERDE HERKESLE BAŞA ÇIKARIZ"

Fatih Terim ise şöyle konuştu: "Rusya'dan galibiyetle dönmek ve onun arkasında taraftarımızla beraber olmak oyuncularımıza iyi geldi. Karşılıklı sevgi seli, oyuncuları daima mutlu eder. Bir sonraki maçlara daha iyi hazırlar. Umarım öyle olmuştur. Hep öyle de oldu."

"Beşiktaş güçlü bir takım. Avrupa'da ne olursa olsun Beşiktaş, Beşiktaş'tır. Dikkat edilmesi gereken ciddi bir rakibimiz. Saygı duyuyoruz. Maç başında şiddetli bir baskıya maruz kalabiliriz. Gençlerimiz oradan çıkacaktır. Biz kendi oyunumuzu oynarsak her yerde herkesle başa çıkarız."

Fatih Terim ile Sergen Yalçın arasında derbi öncesi samimi görüntüler ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Sergen Yalçın Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.