Fatih Terim'in 2 maçlık cezası onandı

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın Fatih Terim ile Ümit Davala'ya verilen cezalara yaptığı itirazı reddederek PFDK'nın 2 maçlık cezasını onadı. Sarı-Kırmızılılar Hatayspor maçı hazırlıklarına başladı.

Galatasaray'ın evinde 4-3 mağlup olduğu Çaykur Rizespor maçında yaşanan olaylar nedeniyle PFDK'dan 2 maç ceza alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in cezası TFF Tahkim Kurulu tarafından onandı. Sarı-Kırmızılı yönetim karara itiraz etmişti. Buna göre Terim, Süper Lig'deki Hatayspor ve Fatih Karagümrük maçlarında takımını yalnız bırakacak.

Tahkim Kurulu bugün yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı:

"Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’nin teknik sorumlusu Fatih Terim’in rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesi giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

- Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’nin antrenörü Ümit Davala’nın rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesi giriş yasağı ve 13.000,00 TL para cezası cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."

Fatih Terim'in 2 maçlık cezası onandı

1 NİSAN ANTRENMAN RAPORU

Milli takım kamplarından döndükten sonra yapılan Covid-19 PCR testleri negatif çıkan isimlerden Henry Onyekuru ve Peter Etebo, ilk bölümde takımla birlikte çalıştıktan sonra yenilenme çalışması yaparken Ryan Donk, Martin Linnes, Ryan Babel ve Sofiane Feghouli takımla çalıştı. 

Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı’ndan henüz dönmeyen Gedson Fernandes, gece yarısı İstanbul’a geldikten sonra yarın takıma katılacak. 

Milli takım kampında ve kamp sonrası yapılan Covid-19 PCR testi pozitif sonuçlanan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın ise izolasyon, tedavi ve takip programı sürdürüldü. Kerem Aktürkoğlu’nun tedavisine devam edildi.

Sarı-Kırmızılı takım, Hatayspor maçının hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 16.00'da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Hatay’a hareket ederek kampa girecek. 

Fatih Terim'in 2 maçlık cezası onandı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.