Fatih Terim: "Galatasaray olarak ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkanız"

Randers maçı sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Terim "Biz onlardan iyi takımız" derken, Marcao'nun 8 maçlık cezasına ilişkin "Galatasaray olarak ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkanız. Bazen gece, bazen maç anı açıklarlar. Ne düşündüklerini bilemem. Schalke maçı öncesi de böyle bir şey olmuştu biliyorsunuz." dedi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Danimarka ekibi Randers ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 

Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers deplasmanında alınan beraberlik sonrası açıklamalarda bulunurken "Biz onlardan iyi bir takımız. Oyun içinde 2'yi de bulabilirdik, olmadı. Taçtan, kornerden ki iyi çalışmamıza rağmen hata oluyor, 1-1 oldu. Kazanmak isterdik ama herhalde biraz daha yorgunluğumuz ortaya çıktı. İstanbul'da Allah'ın izniyle turu geçeceğiz. Mühim olan gruplara kalabilmek. Burada bitirmek isterdik açıkçası ama rakip de iyi mücadele etti. Temaslı oyun, bire bir oyun, rahatsız edici bir oyun olacağını söylemiştim. 2. maçta Galatasaray gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

"MAÇ GÜNÜ CEZA KARARLARININ AÇIKLANMASINA ALIŞKINIZ"

PFDK tarafından Marcao hakkında verilen 8 maçlık cezaya ilişkin soru üzerine de açıklamada bulunan Terim, "Galatasaray olarak ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkanız. Bazen gece, bazen maç anı açıklarlar. Ne düşündüklerini bilemem. Schalke maçı öncesi de böyle bir şey olmuştu biliyorsunuz. Başkanımızın zaten basın toplantısı var. Muhakkak, her şeyi söyleyecektir, konuşacaktır. Ne söyleyeceğini bilmiyorum ama"dedi.

GEDSON FERNANDES TRANSFERİ

Gedson Fernandes transferiyle ilgili olarak ise Terim, "Gedson'u başkaları da istiyor galiba. Ancak ben ilişkilerim sebebiyle biliyorum 'hayır' diyorlar. Vermek istemiyorlar. Eğer verirlerse 'biz hazırız' bekliyoruz. Ayrılması halinde bizi tercih edeceğinden şüphem yok" açıklamasını yaptı.

Fatih Terim: "Galatasaray olarak ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkanız"

MOSTAFA MUHAMMED DEĞERLENDİRMESİ

67 yaşındaki teknik adam, Mostafa Muhammed'in performansı için de "Çalıştı, uğraştı. İyi de bir kafa golü atabilirdi. Müsait bir pozisyondu. Orada oyuna daha çok katkısını bekliyorum. Topu tutup bizi bizi oraya taşıyan bir Mostafa’yı istiyorum. O da çalışarak belirli bir noktaya gelecek inşallah" değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Terim: "Galatasaray olarak ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkanız" - Resim : 2

"BEN OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM"

Galatasaray'ın pres gücünü de dğerlendiren Fatih Terim, "Şu anda Avrupa Kupası’nda oynamaya oyuncularımız, üç günde bir oynayan oyuncularımız var. Bazı değişiklikler de yapıyoruz; ama özellikle stoper mevkisinde biraz sıkıntımız var. Şu bir gerçek ki Galatasaray takımının her oyuncusu oynuyor. İsmail Çipe’den Berk’e kadar, diğer oyuncular olmak üzere herkes forma giydi. Bu iyi bir şey. Ayrıca eleştirilen oyuncular da olabilir. Biz de eleştirilebiliriz. Oluyor bunlar zaten. Gerektiği zaman takım pres de yapıyor. Bugün pres de yaptık ama süresi çok uzun değildi. Üçüncü deplasmana gidiyoruz. Bazı şeyler kolay değil. Ekonomik olmak zorundayız. O açıdan toleranslı davranmak lazım. Ben oyuncularımdan memnunum. Her geçen gün daha da iyi olacağız. Mesele burada turu geçip gruba kalmak. Onu da İstanbul’da hallederiz inşallah" şeklinde konuştu.

Fatih Terim: "Galatasaray olarak ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkanız" ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Marcao Randers
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.