Fatih Terim'den Arda Turan'a övgüler

Fatih Terim, kaptanlık pazubandını Fernando Muslera'nın koluna takan Arda Turan hakkında övgü dolu sözler sarfetti. Terim, "Arda'nın kaptanlık jesti, çok sevindirici... Arda bizim için önemli bir isim. Hem saha içinde hem dışında. G.Saray kendi evladını kazanırken sadece futbolcu olarak kazanmadı. Başka görevler de yapacak bir Arda var."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 6-1'lik Denizlispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. beIN Sports'un flaş röportajında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "3 puanla beraber Muslera'nın dönüşü, Arda'nın kaptanlık jesti, çok sevindirici bunlar..." dedi.

Rakibin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen Terim, şunları söyledi: "Ben eksiklerden bahsetmedim. Öngörülemez talihsizliklerden bahsettim. Eksik değiliz hiçbir zaman... Zor durumdaki Denizlispor için çok da teknik analiz yapacak değilim. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün konuşmamız gereken başka şeyler doğru olur. Bugün 500. golü atmışız burada... 500. golün Jesse'ye nasip olmasına sevindim. İhtiyacı olan morali ona sağlar bu gol. Daha 20 maç var. Konuşmak için çok erken ama Galatasaray takımı şartlar ne olursa olsun yukarıları sever, oralara bakar. 3 puanla beraber Muslera'nın dönüşü, Arda'nın kaptanlık jesti, çok sevindirici bunlar... Arda bizim için önemli bir isim. Hem saha içinde hem dışında. G.Saray kendi evladını kazanırken sadece futbolcu olarak kazanmadı. Başka görevler de yapacak bir Arda var."

ARDA TURAN'DAN KAPTANLIK JESTİ

Süper Lig'de 10 sezon üst üste sadece bir takımın formasını giyen ilk yabancı oyuncu olan Fernando Muslera ise geri dönüşünü şu sözlerle değerlendirdi:

"Çok zor bir 7 ay geçirdim. Hem sakatlık, hem de annemi kaybetmem... Hepsi üst üste geldi. Herkes bu süreçte benim yanımdaydı. Bugün oynamamın iyi olabileceğini düşündük. Güzel bir galibiyetle sahalara döndüm. Herkese teşekkür etmek istiyorum. Arda çok büyük bir kaptan. Çok büyük bir insan. Çok büyük bir karakter. Galatasaray'ın idolü, Galatasaray'ın efsanesi. Onun böyle bir jest yapması, kaptanlığı bana vermesi çok mutlu etti. "Arda Turan ile çok iyi arkadaşız. Tüm takıma destek oluyor. Onun gibi önemli bir insanın bana bu şekilde jest yapması, kaptanlık bandını vermesi çok mutlu etti. Sanki 15-16 yaşımdaymışım ve ilk defa oynayacakmış gibi heyecanlıydım. Dün akşam uyuyamadım. Sanki ilk maçımdı. Çok heyecanlıydım. Çok şükür iyi bir galibiyet aldık."

Fatih Terim'den Arda Turan'a övgüler

Fatih Terim'den Arda Turan'a övgüler ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Fernando Muslera Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.