Fatih Terim: VAR'daki korkudan çağıramaz Cüneyt abisini

Fatih Terim: "Penaltı... Geçen sene Beşiktaş maçında Vida'nın vücudundan sekip eline çarpan topu Cüneyt Çakır bize öyle bir izah etti ki biz kendisinden az kalsın özür dileyecektik. Bugün VAR'da kim vardı peki? Yeni bir kültür gelişiyor... Tuzağa düşürüldük bugün."

Galatasaray'ın 2-1'lik Ankaragücü mağlubiyetinin ardından teknik direktör Fatih Terim açtı ağzını yumdu gözünü... 8 maçlık galibiyet serisi başkentte sona eren Sarı-Kırmızılılar'da hakem standartlarına öfke vardı. Maç röportaja gelen Arda Turan'dan Marcao'ya, Abdurrahim Albayrak'tan Fatih Terim'e tüm Galatasaraylılar'da, "verilen kararların neye göre veriliyor" tepkisi ön plana çıktı.

beIN Sports'un flaş röportajında konuşan Fatih Terim, maçın VAR hakemi Cüneyt Çakır'a yüklenerek, "Penaltı... Geçen sene Beşiktaş maçında Vida'nın vücudundan sekip eline çarpan topu Cüneyt Çakır bize öyle bir izah etti ki biz kendisinden az kalsın özür dileyecektik. Bugün VAR'da kim vardı peki? Yeni bir kültür gelişiyor..." dedi.

NEDEN APAR TOPAR ÇAĞRILDI?

Terim'in öfke dolu sözleri satır satır şu şekilde: 

"Daha 2-3 gün önce skandal bir karara imza atmış Cüneyt Çakır neden apar topar bizim maçımıza verilir? Çağırma yok, müdahale yok. Mohamed'in kırmızı kartı çok yazık! Bana göre kafasıyla dirseğine doğru itiyor, attırmak için! Alanya'daki Zorbay hani şiddeti yeterli görmemişti?"

"Ben bir tuzaktır diyorum. Düşürüldük bugün. Sıralayabiliriz. Kimseyi ilgilendirmez bizim iyi veya kötü oyunumuz. Ama doğru karar, yanlış karar herkesi ilgilendirir. Sen beni 57'de 10 kişi bırakamazsın. Yumruk vurdum kırmızı kart, hafif dokundum kırmızı kart."

"Cüneyt Çakır VAR'a gelmez, VAR'daki korkudan çağıramaz Cüneyt abisini... Ben diyorum ki Luyindama'nın yaptığı kırmızı kart. E, değilmiş? Öyle ya? Hangisi doğru kardeşim?"

MAÇI YİNE SEYİRCİLİ OYNADIK!

"Biz yine seyirciyle oynadık. Kime gidersek seyirciyle oynuyoruz. Tek kelime de etmiyoruz. Gözlemci ve temsilciyle konuştum devre arası. Kuralı öğrenelim ki, bunlar terketmezse oynamayalım diyelim. Gördüğünüz gibi stat bugün doluydu. G.Saray maçlarında böyle oluyor"

"Oyunumuzu eleştirebilirler. Ankaragücü'nü tebrik ediyorum. Allah rızası için biz kronometre tutuyoruz. 6 dakika mıdır ya? Mohamed'in atılışı 3 dakika sadece! Futbolu bize öğretmeye kalkmasınlar. Genç hakemlere destek olalım diye çırpınıyoruz bundan sonra hayır."

"İsmen, soyadıyla, ceza almamaya özen göstererek! Artık nereye kadar göstereceksek! Biz de insanız çünkü. Bir standardı bulamadık. Ver ya, doğru bildiğini ver. Ömer'inki faul değilse hakemin düdük çalmaması lazım bir daha... İnanın bana ben bunları çok gördüm."

"Allah'a şükür hepsinin altından kalktık. Olacak mağlubiyet ama böyle değil. Bundan sonra her olanı... Cüneyt VAR hakemidir devamlı. İki gün önce yapmadı mı abi? Türkiye'de hakem mi kalmadı. Nedir yani, bu maçın önemi nedir? 6 dakika veriyosun Halil Umut Meler!"

Fatih Terim: VAR'daki korkudan çağıramaz Cüneyt abisini ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Cüneyt Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.