Fatih Terim, Club Brugge maçı öncesi konuştu!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Brugge'le Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı maç öncesinde basın toplantısında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Brugge'le Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

* Futbol hayatınızda çok az karşılaşılacak bir durumla karşı karşıyayız. Sakat oyuncularımız çok fazla. Babel'in sakatlığı biraz sürpriz oldu. Nzonzi'nin yanı sıra Yunus Akgün de cezalı. Erencan, Kaan ve Emin'i A takıma çağırdık.

* Belhanda'nın yaptığı reaksiyonun adresi yanlış. Çenesi kırıldıktan sonra fedakarlık göz ardı edilmemelidir. Taraftarımızdan biraz daha sahip çıkmasını rica ediyorum. Tekrar söylüyorum yaptığı yanlış. Kazanacak olan yine taraftarımızdır.

* Babel'e gelecek olursak; işin mutfağını, mutfakta olanları fazla açıklamıyoruz. Babel, milli takımdan dizi çok şiş bir şekilde döndü. Bir yandan dizini halletmeye çalışırken, biz de işin ruhunu tedavi etmeye çalıştık. Antrenmana çıkamayacak. 

 * Bize her zaman sahip çıkanlar taraftarımızdır. Oyuncuların da onlar tarafından gösterilecek fedakarlıklara ihtiyacı var. Zaten herkesin karnesi bizim tarafımızdan tutulur, hiç kimse merak etmesin. Beni en iyi anlayabilecek olanlar Galatasaray'ın futbolculardır.

* Yarın bir 11 çıkaracağız ama bakalım nasıl bir 11 çıkacak. Şimdiye kadar gol atamadık ama yarın atılacak bir gol çok değerli olacak.

* Galatasaray taraftarı hiç merak etmesin, ne olursa olsun durumu onlarla paylaşacağım. Camiam hiç merak etmesin ben buradayım. Bu durumdan çıkmak için elimizden geleni yapacağız.

Fatih Terim, Club Brugge maçı öncesi konuştu! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Club Brugge UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.