Younes Belhanda takım kaptanı oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor deplasmanında Younes Belhanda'yı neden kaptan yaptığını açıkladı. Terim, "İlk 11'in en kıdemlisi oydu, adalet bunun gerektirir. En eskisi o en kıdemlisi o dolayısıyla kaptan olacak" dedi.

Galatasaray'ın sorunlu yıldızı Younes Belhanda, Erzurum deplasmanında sahaya kaptan olarak çıktı. Teknik direktör Fatih Terim, bu kararını şu sözlerle açıkladı:

"Çok basit... 11’e baktığımız zaman 3. senesini oynayan bi Belhanda var. Diğerlerinin öyle bir kıdemi yok. Bu da gerektirdi ki, adalet olarak onun kaptan çıkması lazımdı. Tam tersine çıkarmak belki sorgulanırdı. En eskisi o en kıdemlisi o dolayısıyla kaptan olacak."

BÜTÜN ZORLUKLARI YENMEK LAZIM

Tecrübeli çalıştırıcı zorlu 90 dakika öncesi, "Haftaya oynayacağımız Ankaragücü de bu hafta maç oynamadı, Erzurumspor da 21 gündür maç oynamıyor ama bizim burada 2 sakat, 1 cezalımız var. Hiç kimsenin hasta olmasını rahatsız olmasını istemeyiz. Geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok. Her maçı çok çok ciddi oynayıp, çok çok efor sarfedip, her şeyin olabileceğini hesap ederek oynamak lazım. Bütün zorlukları yenmek lazım. İnşallah bu da onun başlangıcı olur" ifadelerini kullandı.

FIFA'YA ŞİKAYET ETMİŞTİ

Transfer döneminde takımdan gönderilmek istenen ancak yüksek maaşını karşılayacak başka kulüp bulamayınca takımda kalan Faslı futbolcu, alacaklarını tahsil edemediği için kulübü FIFA'ya şikayet etmişti. Maaşında indirime de yanaşmayan ve bu yüzden Başkan Mustafa Cengiz'in eleştirilerinin hedefi haline gelen 30 yaşındaki futbolcu adeta ödüllendirildi! Sarı-Kırmızılı taraftarlar Erzurum'da Belhanda'nın kolunda kaptanlık pazu bandını görünce şaşırdı. Sosyal medyada, "Kulüple FIFA'lık olan adamı kaptan yapmışız" şeklinde yorumlar yapıldı.

Younes Belhanda takım kaptanı oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.