Fatih Terim: Ankara'daki şekil burada da devam ediyor

Fatih Terim: "Açıkçası son iki maçta 5 puan kaybetmeyi beklemiyorduk ama Ankara'daki şekil, aşağı yukarı burada da devam ediyor. Tabi bugün futbolun başka bir yüzünü de görüyoruz. Nasıl oynarsanız oynayın, ne kadar iyi oynarsanız oynayın, sonuçta içeri atacaksınız."

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında evinde Sivasspor'la 2-2 berabere kalan Galatasaray son 2 maçta 5 puan kaybetti. Ankaragücü mağlubiyetinden sonra Sivas engeline de takılan Sarı-Kırmızılılar, zirve koltuğundan indi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın toplantısında şunları söyledi: "Açıkçası son iki maçta 5 puan kaybetmeyi beklemiyorduk ama Ankara'daki şekil, aşağı yukarı burada da devam ediyor. Tabi bugün futbolun başka bir yüzünü de görüyoruz. Nasıl oynarsanız oynayın, ne kadar iyi oynarsanız oynayın, sonuçta içeri atacaksınız. Yarım pozisyon dahi vermediğiniz, bir değil bakın; Yarım pozisyondan 2 gol yiyorsunuz. Kalemize gelmemişken 1 gol yedik. 1-1 yaptık, oyunu iyi oynamaya başladık, ne istiyorsak anlayışımız adına müthiş uygulamaya başladık bu sahaya rağmen.

Pası denemekten vazgeçmedik. Rakibin arkasına, blok arasına yerleştik, sette bayağı iyi işler yaptık ama devre sonuna doğru olmayan bir pozisyondan gol yedik ve devreye böyle girdik. İkinci yarı oyunumuz devam etti. 2-2'yi bulduk ama ne kadar çabalarsak çabalayalım gol atamadık. Tek tehlike görmedik kalemizde. Yakında herkes kaybedecek sadece biz değil.

Ama bir 59.dakika var ki önce Fernandes'in ayağına basıldı, ses yok. O pozisyonun devamda Henry'ye yapılan bir hareket var. Arkadaşlar; VAR'daki Ali Palabıyık uluslararası maç idare eden bir hakem. Ayağını kaldırır ve ayağınınız düz devam ederseniz rakibimize gelir. Beşiktaş maçında Diagne atılıyor... Oradan sonra uzatmalarla birlikte 38 dakika var. 11'e 10 oynamak başka, 11-11 başka. Kırmızı kartın başka nasıl bir tarifi olur. Topa vurmuş öyle diyorlar. Buna kırmızı kart demeyen bir Allah'ın kulu var mıdır acaba? İki Ali bir kırmızı edemedi."

HER HAFTA GALATASARAY İLE İLGİLİ BİR VUKUATINIZ VAR

Karşılaşmanın hakemi hakkında açıklamalarını sürdüren Terim, "Biz en az kaç maç 10 kişi oynadık ya! Son Ankaragücü maçı Mostafa... Bu nasıl bir şeydir ya! Buna nasıl ikna edebilirsiniz. Ya her hafta Galatasaray ile ilgili bir vukuatınız var ya! Buna rağmen Halil, Kerem, Arda, Falcao, Henry; atamadık da atamadık! İstatistiklere de baktık olması gereken de buydu ama bazen o da yardımcı olmuyor size. Hem iyi oynayıp hem de kazanmak her zaman arzumuz ama girmeyince girmiyor. Kötü gol yemek yakışmadı bize. Ligin en az gol yiyen ekiplerinden biriyiz ama maalesef kaybettik. Daha ligin sonuna çok var. Devam edeceğiz. Hiçbir şeyden vazgeçmiş değiliz" diye konuştu.

Fatih Terim: Ankara'daki şekil burada da devam ediyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.