Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesini düzenlenen törenle açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, açılışta Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İl Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve öteki ilgililer eşlik etti.

Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesi açıldı!

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, türbenin hayırlı olmasını dilerken, emeği geçenlere teşekkür etti. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra dua etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, restorasyonu tamamlanan Fatih Sultan Mehmet'in türbesinin açılış kurdelesini kesti.

Türbede incelemelerde bulunan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. 

Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesi açıldı! - Resim : 2

Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesi açıldı! ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı fatih sultan mehmet han türbe açılış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.