Fatih Sondaj Gemisi'nden sevindiren haber geldi

Sakarya Gaz Sahası'nda çalışmalarını sürdüren Fatih Sondaj Gemisi'nden sevindiren bir haber geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, sahadaki en derin ikinci kuyu olan Türkali-2'de 3 bin 950 metre derinliğe ulaşılarak çalışmaların başarıyla tamamlandığını duyurdu.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Fatih sondaj gemisinin Türkali-2'deki çalışmaları 53 gün sürdü.

Türkali-2 kuyusunda ulaşılan su derinliği 2 bin 135 metre, son derinlik ise 3 bin 950 metre oldu.

Paylaşımda, kuyudaki çalışmaların başarıyla tamamlandığı belirtilirken, "'Bağımsız enerji, güçlü Türkiye' için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

Fatih, Kuzey Sakarya Gaz Sahası'nda "Amasra-1" kuyusu olarak adlandırılacağı açıklanan bölgede keşif amaçlı yapacağı sondaj çalışması öncesi Filyos Limanı'nda hazırlıklarını sürdürüyor.

Fatih Sondaj Gemisi'nden sevindiren haber geldi ile ilgili etiketler Fatih sondaj gemisi doğalgaz arama türkiye petrolleri anonim ortaklığı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.