Fatih Portakal'ın yerine Nevşin Mengü! Nevşin Mengü kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Fatih Portakal'ın yerine Nevşin Mengü iddiası! FOX Ana Haber için Fatih Portakal’ın yerine geçecek adaylar arasında Nevşin Mengü gösterildi. Peki, Nevşin Mengü kimdir? Kaç yaşında, nereli? Evli mi? Detaylar haberimizde...

FOX Ana Haber’den ayrılığı kesinleşen Fatih Portakal’ın yerine geçecek en güçlü ismin Nevşin Mengü olduğu iddia edildi. Bir süre öncesinde CNN Türk kanalından istifa eden Nevşin Mengü için FOX kanalının kısa bir süre içerisinde teklif götürebileceği ifade edildi. Nevşin Mengü FOX Ana Haberi sunacak mı? İşte detaylar...

NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Nevşin Mengü’nün babası politikacı Şahin Mengü’dür. İlköğrenimini Ankara’da tamamlayan Mengü, ortaöğretimini de Ted Ankara Koleji’nde gerçekleştirdi. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini de Galatasaray Üniversitesi’nde “Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler” üzerine yaptı.

Fatih Portakal'ın yerine Nevşin Mengü! Nevşin Mengü kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Televizyonculuğa 2005'de Kanaltürk televizyonunda başlayan Nevşin Mengü, bu kanalda “Kadınlar Kulübü” adlı programı sunmuştur.

Bir yıl sonra Habertürk’te muhabirliğe başlasa da, One Ajans tarafından gelen Tahran muhabirliği teklifinden dolayı bu kanaldaki görevinden istifa eder.

1.5 sene ajansın Tahran temsilciliğini yapan Mengü, Hürriyet gazetesinde de görev üstlendi.

2011 senesinde Kanal D ana haber sunucusu Mehmet Ali Birand’ın sağlık sorunlarından dolayı yayın yapamaması nedeniyle, aynı gün içinde iki farklı televizyon kanalında ana haber bülteni sunarak televizyonculuk tarihine geçmiştir.

Fatih Portakal'ın yerine Nevşin Mengü! Nevşin Mengü kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Fatih Portakal Nevşin Mengü Fox Ana Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.