Portakal'ın 'maske yok' iddiası 9 dakikada çürüdü

FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Çeşme'de maske sıkıntısı yaşandığını belirtti. Bir vatandaşın şikayetini paylaşan Portakal'a cevap yalnızca 9 dakika sonra geldi.

FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, Twitter hesabından İzmir'in Çeşme ilçesinde maske sıkıntısı yaşandığına dair bir paylaşımda bulundu. 

Bir vatandaşın şikayetini kendisine ilettiğini belirten Portakal, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Vatandaştan: 'Çesme’de yaşamaktayım dün Sağlık Bakanlığı'ndan maske için onay kod geldi. 4 eczane dolaştım fakat ellerinde kalmadığını devlet tarafından gönderilmediğini söylediler sormak istiyorum yasak gelmeden önce satılan bu maskeler küçük bir yerde nasıl tükenmiş olabilir?'"

9 DAKİKA SONRA YALANLANDI

Portakal'ın bu paylaşımına yalnızca 9 dakika sonra cevap geldi. Televizyon yapımcısı, yazar ve sosyal medya uzmanı Tuğrul Yılmaz, Portakal'ın paylaşımını alıntılayıp o iddiayı yalanladı.

"Ben de Çeşme’de yaşıyorum" diyen Yılmaz,  "Eczanelerde maske mevcut. Hangi eczaneyi gezmişler isim versinler." ifadelerini kullandı.

Portakal'ın 'maske yok' iddiası 9 dakikada çürüdü

Portakal'ın 'maske yok' iddiası 9 dakikada çürüdü ile ilgili etiketler Fatih Portakal İzmir Twitter Çeşme maske Eczane tuğrul yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.