Fatih Portakal'ın çarpıtmasını yüzüne çarpıyoruz!

Fox TV yine seçim öncesi yalan haberlerine hız verdi! Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Bakan Bekir Pakdemirli'nin PKK'lıları hedef alan sözlerini, "muhalifleri hedef aldığı" şeklinde sunarak, çirkin bir manipülasyona imza attı

Amasya'da düzenlenen mitingde konuşan Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, kendisine sözlü tacizde bulunana PKK'lılara, “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz” diyerek tepki gösterdi.

Ancak bu sözler Fox TV'de Ana Haber sunucusu Fatih Portakal tarafından çarpıtılarak, sanki muhalefete sarf edilmiş gibi sunuldu.

Yalan ve çarpıtma haberleri ile bilinen Fox TV sunucusu Fatih Portakal, ana haber bülteninde, Pakdemirli'yi PKK'lılara yönelik sözleri nedeniyle hedef alarak, "Bu cümleyi kurdu Amasya'da... 'Bu adilere' artık kimleri kastediyorsa... Anladınız... 'Sandıkta gereken cevabı verece misiniz?' diye abuk bir soru sordu..." ifadelerini kullandı.

İşte Fatih Portakal'ın çirkin manipülasyonu ve mitingde Pakdemirli'yi taciz eden PKK'lıların o tacizi...

 

Fatih Portakal'ın çarpıtmasını yüzüne çarpıyoruz! ile ilgili etiketler Fox Ana Haber Bekir Pakdemirli Fatih Portakal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.