Fatih Portakal'ın ayrılığıyla ilgili bomba iddia

Yıllardır FOX TV Ana Haber sunuculuğunu yapan Fatih Portakal, sezon başında görevini Selçuk Tepeli'ye devretmişti. Kanaldan ayrılışı olay olan Portakal ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Reha Muhtar, FOX TV'nin RTÜK cezalarının yarısını Portakal'dan istediğini, ayrılığın bu nedenle yaşandığı iddiasını dile getirdi.

Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde emekli olduğunu açıklayan Fatih Portakal, FOX TV'de son kez yayına çıkarak görevini Selçuk Tepeli'ye devretmişti.

Portakal, son yayınında ayrılık sebebini "Daha mutlu olabilir miyim dedim. Bu sorunun cevabını İstanbul’da değil İzmir’de buldum. Kendimi tekrar ediyordum. Bıktım yani. Rekabetsiz olmak rakipsiz olmak insanı boşluğa düşürüyor. Rakip arıyorsunuz kendinize yok. Size yetişemiyor. En yakın rakibinize fark atmışsınız" sözleriyle açıklamıştı.

Portakal'ın ayrılışı tam unutuldu derken, yeni bir iddia ortaya atıldı. 

FOX CEZALARIN YARISINI İSTEDİ

Yılların reyting reyting rekortmeni Reha Muhtar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir iddiayı dile getirdi.

Muhtar, "RTÜK Fatih Portakal’a ağır para cezaları verince FOX TV cezaların yarısını kanal, yarısını Fatih Portakal ödesin demiş. Portakal kabul etmemiş." ifadesini kullandı.

Muhtar, sözlerinin devamında kendisinin de aynı olayı yaşadığını belirterek şunları söyledi:

"Ben Show Haber'deyken de ağır cezalar gelmişti. Bana da öyle demişlerdi. Bir kısmını sen öde..."

Fatih Portakal'ın ayrılığıyla ilgili bomba iddia

Fatih Portakal'ın ayrılığıyla ilgili bomba iddia ile ilgili etiketler Fox TV Fatih Portakal Reha Muhtar RTÜK Ceza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.