Fatih Portakal'ı yine kovdular!

FOX TV'den kovulduğu iddia edilen Fatih Portakal, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak iddialara yanıt verdi. "Yine birileri kovdurmuş beni" diyen Portakal, "Sadece tatilimi yapıyorum ondan sonra yine karşınızda olacağım" ifadelerini kullandı.

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, cuma günkü haber bülteninde yaptığı veda konuşması ile bir süre ekranlara ara vereceğini açıklamıştı.

KOVULDU MU?

Portakal'ın ara verdiğini açıklaması sonrasında sosyal medyada 'kovuldu' iddiaları ortaya atıldı. İddiaların ardından tekneden bir video paylaşan Fatih Portakal, sadece tatil yaptığını ve yeniden ekranlarda olacağını söyledi.

PORTAKAL'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Portakal, "Yeni bir gün, yeni bir seyir... Selametle yol almaya devam... Bu arada duydum ki, yine birileri kovdurmuş beni. Hala başaramadılar... Duymak istediginiz cevap dümen başından gelsin" ifadelerine yer verdi.

Fatih Portakal'ı yine kovdular!

Fatih Portakal'ı yine kovdular! ile ilgili etiketler Fox TV Fatih Portakal tatil video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.