Fatih Portakal'dan veda ve teşekkür mesajı

FOX TV, ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın emekli olma talebiyle sunuculuğa veda ettiğini açıkladı. Portakal, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak hem izleyenlere veda etti hem de çalıştığı kuruma teşekkürlerini iletti.

FOX yönetimi, Fatih Portakal'ın görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kendilerine bildirdiğini duyurdu.

Açıklamada, "Bugüne kadarki tüm katkıları için kendisine teşekkür ediyor, yeni yaşamında mutluluklar diliyoruz" denildi.

Fatih Portakal'ın görevi süresince FOX’un en önemli değerlerinden biri olduğunun vurgulandığı açıklamada. "Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.'' ifadeleri kullanıldı.

VEDA VE TEŞEKKÜR MESAJI

FOX TV'nin yaptığı açıklamayı Twitter hesabından paylaşan Portakal, "Siz veda ederken,calıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum" diye yazdı.

Fatih Portakal'dan veda ve teşekkür mesajı

Fatih Portakal'dan veda ve teşekkür mesajı ile ilgili etiketler Fox TV Fatih Portakal emekli Twitter Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.