Fatih Portakal'a "FETÖ'cü" benzetmesi!

Salih Tuna: Can Dündar bunun kadar başarılı bir algı operatörü olsaydı yurt dışında değil yurt içinde devam ederdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile dün Washington'da gerçekleştirdikleri ikili görüşmenin ardından ABD'li senatörlerle de Oval Ofis'te bir araya geldi.

Erdoğan görüşmede senatörlere Türkiye'nin PKK/YPG ve DEAŞ konusunda tezlerini aktarırken, PKK/YPG'ye "Kürtler" denmesine itiraz etti ve Türkiye'nin Kürtlerle bir sorunu olmadığını vurgulayarak, TSK'nın terör örgütleri ile mücadele ettiğinin altını çizdi.

Ancak Türkiye'nin tezlerini ABD'de yüksek perdeden dile getirmesi bazı çevreleri rahatsız etti.

ABD sermayesinin Türkiye'e yayın yapan televizyon kanalı FOX TV'nin sunucusu Fatih Portakal yine tepki toplayan açıklamalar yaptı.

Portakal sosyal medya hesabından, Cumhuriyetçi senatörlerin de katıldığı Erdoğan-Trump görüşmesinden bir fotoğraf karesi paylaşarak, "Millet meclisi önünde hesap verme durumu olmayan #Erdoğan'ın, ABD'de birkac muhalif senatörle #Trump tarafından bir araya getirilmesi diplomatik bir rezalet. Böyle yapilacağina ABD senatosunda konuşsaydı. Kahrolsun bu emperyalist bağımlılık." ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'a "FETÖ'cü" benzetmesi!

Ancak Fatih Portakal'ın "diplomatik rezalet" olarak tanımladığı bu görüşmeden dakikalar sonra söz konusu görüşmeye katılan senatörleden Lindsey Graham 1915 olaylarına ilişkin Ermeni tezleri hakkındaki tasarının Senato tarafından tanınmasını engelledi.

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Graham, Ermeni karar tasarısının oylanmasını bloke etti.

Fatih Portakal'a "FETÖ'cü" benzetmesi! - Resim : 2

PORTAKAL'A TEPKİ

Fatih Portakal sosyal medya paylaşımından dakikalar sonra haksız duruma düşerken, şimşekleri de bir kez daha üzerine çekti.

Daha önce, FOX TV yayınlarında PKK'lı teröristlere başsağlığı dileyen ve hatta PKK'ya teşekkür eden Portakal'a en sert tepki ise Sabah Gazetesi yazarı Salih Tuna'dan geldi.

Tuna, Portakal'ın söz konusu paylaşımı için şu değerlendirmeyi yaptı;

"PKK'ya teşekkür etmeliyiz" diyen şu öndeki tam bir algı operatörüdür.

Bu elemanın YENİ SAMANYOLU TV'deki her haberi algı, her haber bülteni "manipülasyon pornosudur."

Can Dündar bunun kadar başarılı bir algı operatörü olsaydı yurt dışında değil yurt içinde devam ederdi."

Fatih Portakal'a "FETÖ'cü" benzetmesi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Donald Trump Fatih Portakal lindsey graham salih tuna ermeni olayları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.