Portakal ve Ataklı'ya ceza kapıda!

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, canlı yayında yaptığı açıklamada Fatih Portakal’a ve Can Ataklı’ya RTÜK tarafından ağır cezalar verileceğini öne sürdü.

Beyaz TV’de “Uyan Türkiyem” isimli sabah programını sunan Tahir Sarıkaya, Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’a ve Tele 1’de “Gün Başlıyor” programını sunan Can Ataklı’ya RTÜK tarafından ceza verileceğini iddia etti.

FOX'A AĞIR PARA CEZASI

Tahir Sarıkaya programında, “RTÜK’ten, çok sağlam bir kaynağımdan aldığım bilgisi sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi ve Fatih Portakal’ın, Libya’ya giden Türk askerleri ile ilgili yorumu nedeniyle Fox TV’ye ağır bir para cezası geleceğini ileri sürdü.

5 PROGRAM KAPATMA CEZASI

Sarıkaya, RTÜK’ün Can Ataklı’ya da 5 program kapatma cezası vereceğini öne sürdü. Sarıkaya gerekçenin, Can Ataklı’nın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili yaptığı bir yorum olduğunu iddia etti.

Portakal ve Ataklı'ya ceza kapıda!

 

Portakal ve Ataklı'ya ceza kapıda! ile ilgili etiketler Fox TV Fatih Portakal Beyaz TV can ataklı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.