Fatih Portakal istifa mı etti? Son dakika!

Fatih Portakal fox tv'den istifa mı etti? FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddia edildi. İddialara göre Portakal emeklilik kararı aldı. İşte detaylar....

Fatih Portakal istifa mı etti? Son dakika! FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddia edildi. İddialara göre Portakal emeklilik kararı aldı. İşte detaylar...


FATİH PORTAKAL FOX TV'DEN İSTİFA MI ETTİ?

İnternethaber'de yer alan habere göre, FOX TV'nin ekran yüzü Fatih Portakal sürpriz bir kararla istifasını verdi. FOX'un Haber Koordinatörü Doğan Şentürk, ünlü sunucuyu vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

Fatih Portakal istifa sebebi olarak 'yorulmasını' gösterdi. Doğan Şentürk'e "Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum" dedi.Fatih Portakali vedasını ana haber bülteninden yapacak ve FOX ana haber sunuculuğu devrini kapatacak.

Fatih Portakal eşi Armağan Portakal ile Seferihisar'da tarım yapacak.Eşi Armağan Portakal bir firmanın üst düzey yöneticisiyken işi bırakıp Seferihisar'da bir çiftlik satın almıştı. Organik tarım yapan çift, emekliliklerini burada geçirecekler.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık da İnternet Haber'in haberini, "Kesin bilgi Fatih emekli oldu" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Fatih Portakal istifa mı etti? Son dakika! ile ilgili etiketler Fatih Portakal istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.