Fatih Portakal FOX TV'den ayrıldı mı? Neden haber sunmuyor? Ne zaman dönüyor?

Fatih Portakal FOX TV’den ayrıldı mı? FOX TV’de Fatih Portakal şoku yaşanıyor. Sosyal medyaya istifa haberleri düşen Fatih Portakal sevenlerini üzdü. Peki, Fatih Portakal neden haber sunmuyor? Ne zaman dönüyor? Detaylar haberimizde…

Yaklaşık 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu FOX TV ile yollarını resmen ayıran Fatih Portakal herkesi şoke etti. Mesleğe muhabir olarak başlayan Portakal’ın şu ana kadar iki kiranı bulunurken FOX TV’den ayrılma kararını da resmen açıklamış oldu.

Fatih Portakal, bir süredir hakkında çıkan istifa haberlerine açıklık getirmek zorunda kaldı. FOX TV ve Fatih Portakal son çıkan haberleri doğrulayarak istifa konusunda anlaştıklarını dile getirdi. FOX kanalından yapılan son dakika açıklamasına göre; “Fatih Portakal, görevi bırakma kararı aldı ve emekli olmak istediğini” bildirdi. Fatih Portakal ise “Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim” ifadelerine yer verdi.

Fatih Portakal açıklamasının devamında; “10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım foxhaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,“Ne yapmak istiyorum?”sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.” İfadelerine yer verdi.

Fatih Portakal FOX TV'den ayrıldı mı? Neden haber sunmuyor? Ne zaman dönüyor?

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

2 Şubat 1967, Nazilli (Aydın) doğumlu Fatih Portakal, ilk öğrenimini doğduğu ilçede tamamladı, İzmir Atatürk Lisesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan Fatih Portakal, 1994 yılında yüksek lisans ve yabancı dil eğitimi için Avustralya’ya gitti. 1997’de Türkiye’ye dönen Portakal, 2005 yılına kadar Star TV’de muhabirlik yaptı. Daha sonra Kanal D’de görev alan Portakal, 2010’da Fox TV’ye geçti. 2010-2013 arasında Çalar Saat programını sunan Portakal, 2013’ten bu yana kanalın ana haber sunuculuğunu yaptı.

Armağan Toper ile evli olan Portakal’ın “Ses’siz” ve “Aklımla Dalga Geçme” adlı kitapları da bulunuyor.

Fatih Portakal FOX TV'den ayrıldı mı? Neden haber sunmuyor? Ne zaman dönüyor? ile ilgili etiketler Fatih Portakal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.