Fatih Portakal eleştirdiği imar barışından faydalandığını itiraf etti!

Seferihisar'daki çiftliğine kaçak yapılar yaptığı, daha sonra da İmar Barışı'ndan faydalandığı ortaya çıkan Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan açıklama geldi. Portakal, sunduğu haber bültenlerinde adeta yerden yere vurduğu İmar Barışı'ndan yararlandığını da itiraf etti.

FOX Haber sunucusu Fatih Portakal bu kez de çifliğe yaptığı kaçak yapılar ile gündeme geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre, eşi Armağan Portakal ile birlikte Seferihisar'da 8 bin 394 metrekarelik tarla vasfındaki arsayı 2015'te alan Fatih Portakal'ın, İmar Kanunu'nun kendisine verdiği yasal haktan da faydalanarak imarsız araziye 150 metrekarelik 3 odalı ve tek katlı bir çiftlik evi ile bunun yanına da ayrıca hukuksuz bir şekilde 3 kaçak yapı kondurduğu tespit edildi.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Portakal, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. İmar Barışı'nı sunduğu bültenlerde sık, sık eleştiren Portakal, söz konusu kendisi olunca bu haktan faydalandığını da itiraf etti.

Portakal, şu ifadeleri kullandı;

''Dron kaldırıp evimin üstünde uçuruyorlar. #YeniAsır’i, #DHA’sı özel mülkümü yukardan dikizleme hukuksuzluğunu gerçekleştiriyorlar. #AA bile oraya geliyor. Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar.

Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz. İtibar celladı olarak hakkınızda emniyette şikayette bulunuldu. Umarım kötü bir durum yaşanmaz!

''İMAR BARIŞI'NDAN YARARLANDIĞIMIZ YERLER''
İtibar cellatlarının bel altı vuruşlarına gelince,olay şu: Dronla çektikleri arazimin fotosunda imar barışından yararlandığımız yerler: altinda 7 m2 konteyner olan sundurma, 8 m2 temelsiz oda ve ahşap kütükler üzerine oturtulmuş kaldır/kondur ahşap alan. Dron marifeti ile çekilmiş fotoda basvuru yok denilen 3 yerse: 4 tarafı açık sundurmalı garaj, ailenin için mekan ki, 2016 yılında kullanım belgesi zaten alınmıştı. Komiği içinde 25 tavuğun ikamet ettiği kümes. Bildiğin kümes! Köpeklerin kafeslerini kayda değer görmemişler.

Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde sehircilik bakanlığından geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın.''

Fatih Portakal eleştirdiği imar barışından faydalandığını itiraf etti!

İMAR BARIŞI'NI ELEŞTİRMİŞTİ

Fatih Portakal'ın sunduğu FOX Haber İmar Barışı'nın açıklandığı tarihlerde söz konusu uygulamayı sert şekilde eleştirmişti. Öyle ki söz konusu oygulamaya ilişkin haberde ''Kaçak yapı sahiplerinde imar affı heyecanı'' başlığı kullanılmıştı.

Fatih Portakal eleştirdiği imar barışından faydalandığını itiraf etti! - Resim : 2

Portakal ise uygulamanın barış değil af olduğunu iddia ederek ''Bal gibi de af'' ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Fatih Portakal eleştirdiği imar barışından faydalandığını itiraf etti! ile ilgili etiketler Fatih Portakal imar barışı çiflik kaçak yapı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.