Fatih Portakal ekranlara dönüyor!

16 Eylül Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izle! Yaz aylarının başında tatile çıkarak ekranlara veda eden Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, bu akşam saat 19:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak. Gündemin öne çıkan maddelerinin masaya yatırılacağı bülten, izleyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Programı izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 16 Eylül Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izlemek için merak edilen detaylar haberimizde....

16 Eylül Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izleGündemin öne çıkan maddelerinin masaya yatırılacağı bülten, izleyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Programı izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Yaz aylarının başında tatile çıkarak ekranlara veda eden Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, bu akşam saat 19:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak. İşte 16 Eylül Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izlemek için merak edilen detaylar haberimizde....

Fatih Portakal ekranlara dönüyor!

Türkiye'nin en çok izlenen haber programı olan Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yerel seçimler ve gün içinde yaşanan gelişmeleri izleyenlerine ulaştırıyor.Liderler gün içinde meydanlarda seçmenlerine seslenmeye devam ediyor.Saat 19:00'da izleyenlerin karşısına çıkan bülten izleyenler tarafından büyük ilgi görüyor.Reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan bülten Fatih Portakal'ın değendirmeleriyle izleyenlere ile buluşuyor.

16 EYLÜL FOX ANA HABER İZLE

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

Fatih Portakal 2 Şubat 1968 tarihinde Aydın'ın Nazilli ilçesinde doğmştur.

Eğitim hayatını lise çağına kadar Aydın'da sürdüren Portakal, üniversite hayatında İstanbul'a geldi.Lisans programı için Avusturya'ya gitmiştir.

Fatih Portakal, eğitimi sonrasında Avustralya'da ünlü bir restoranı bir müddetliğine işletti. 1997 yılında Türkiye'ye döndü. Armağan Toper ile evlendi. 1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında FOX'un habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine FOX'a geçti.

Fatih Portakal ekranlara dönüyor! ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Fox Ana Haber Fatih Portakal 16 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.