Fatih Portakal bozkurt işareti yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mersin'de bozkurt işareti yaptığı görüntüleri yayınlayan Fatih Portakal, haberi verdikten sonra kendisi de bozkurt işareti yaptı.

FOX TV sabah haberleri sunucusu İsmail Küçükkaya'nın bozkurt işareti yapmasının ardından Fatih Portakal da aynı işareti yaptı.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mersin İl Kongresi'nden önce vatandaşlara hitap ederken bozkurt işareti yapması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Cumhurbaşkanı'nın bozkurt işareti yapmasını FOX TV Çalar Saat sunucusu İsmail Küçükkaya konu edinmiş ve "Bunu ben yapıyorsam manşet olmaz ancak Cumhurbaşkanı yapıyorsa manşet haberidir bu" demişti.

FATİH PORTAKAL DA BOZKURT YAPTI

Aynı kanalda akşam haberlerini sunan Fatih Portakal da Erdoğan'ın bozkurt yapmasıyla ilgili haberi sunduktan sonra bozkurt işareti yaptı.

Fatih Portakal bozkurt işareti yaptı! ile ilgili etiketler Fatih Portakal Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.